Ahoj ahoj, 18. Srpna planujeme svatbu- obrad v lese. Hledamme sikovneho fotografa na cely den, ktery ma jeste volny termin a rad foti netradicni fotkys napadem. Diky, Peta
@dvecvicky Hezké dopoledne,
my bychom se Vás moc rádi ujali, pokud budete mít zájem. Nabídku jsem Vám poslala v soukromé zprávě.
Srdečně
Alice Hekrdlová
@dvecvicky Dobrý den Péťo, jsem z Litvínova a lesní svatbu vždycky moc rád nafotím, je to přesně podle mého gusta...tak třeba budou moje fotky to pravé.
Standa Matouš
Krásný den,
Tento termín mám zatím ještě volný a strašně ráda bych Vám nafotila Vaši svatbu. Pokud by se Vám líbil můj styl, dejte mi vědět a na všem se můžeme domluvit :)
Teri
@dvecvicky
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Vyžadujete profesionální přístup, kvalitu, praxi a zkušenosti? V tom případě Vám rádi nabídneme naše služby! V AZ-fotosluzby.eu se zaměřujeme na profesionální focení svateb a víme, že tento den musí být zachován se vším všudy! Nabízíme několik variant balíčků, mezi nimiž si určitě vyberete takový, který Vám bude vyhovovat. Pokud ne, můžete si sama dle vlastního uvážení a finančního rozpočtu díky balíčku Individual navolit služby na míru.
Společně vykouzlíme ty nejkrásnější vzpomínky na Váš svatební den!