Dobrý den, hledáme fotografa na 17.6.2017, lokalita 50 km od Prahy. Poprosím i cenové nabídky obřad a focení po obřadu (cca 3 h) \ obřad, focení, dort, první tanec (cca 7h). Děkujeme
Dobrý den, Váš termín mám volný. Budu rád, když navštívíte mé webové stránky a prohlédnete si mou práci. Odkaz na web je hned pod tímto příspěvkem. Co se tyče ceny - na stránkách naleznete i poptávkový formulář, případně stačí zaslat mail. Rád Vám obratem zašlu ceník pro rok 2017.
S pozdravem a přáním příjemného léta
honza
Pěkný den,
tento termín mám zatím také volný. Pokud by vás styl zaujal, dohodneme si nezávaznou schůzku, seznámíme se a probereme detaily svatby. Když se Vám a nastávajícímu bude nabídka líbit, sepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů. Pomáhá to pak při samotné svatbě, ostych se odbude už na schůzce. Navíc pro seznámení je dobré vědět i jakým způsobem pracuji, u vás zjistím aspekty vašich obličejových specifik.
Díky a mějte se krásně
Mikuláš Křepelka
@vikulin
Dobrý den, Váš termín mám prozatím volný, ale na sezónní (duben - říjen) sobotní termíny nabízím pouze celodenní focení. Pokud byste přehodnotila dobu práce fotografa, budu rád, pokud byste navštívila můj zdejší profil, kde naleznete všechny potřebné informace, vč. ceníku a doby trvání jednotlivých balíčků. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Zdrabvím,
i já se připojuji s nabídkou. Termín mám volný. Koukněte na můj web, kde najdete blog s aktuální ukázkou svatebního portfolia tj. alba jednotlivých svateb. Také mám na webu ceník. V případě, že vás moje práce zaujme, stačí napsat/zavolat a termín vám ráda zarezervuji.
Hezký den, ZeZu
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád vaši svatbu nafotografuji.
Jsem vystudovaný fotograf na VŠ ITF v Opavě.
Projděte si, prosím, mé internetové stránky.
To je důležité! Fotografuji totiž svatby malinko jiným stylem - dokumentárně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství opakujících se portrétů, retuší, filtrů a přebarvených fotografií. Ctím čistou fotografii. Vzpomínka je pak ale trvalejší.
Připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné album (tisk zajišťuje Blurb.Inc v Holandksu) .
Pro svou první komerční sezónu 2017 mám zaváděcí cenu. Detaily a referenční alba na mém webu.
Mějte hezký den.
S úctou
BcA.Tomáš Chadim
Dobrý den,
také mám Váš termín volný. Krátký 3hod balíček nenabízím, ale s delším bychom se domluvili :) Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu - kde jsou i cenové balíčky), ozvěte se.
Filip
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman