Fotograf na 17.4.2021

Dobrý den, hledáme fotografa na sobotu 17.4.2021 ve Zlíně (Štípa). Vzhledem k aktuální situaci budeme mít jen obřad v kostele a za rok plánujeme obnovení slibu a hostinu se vším všudy. Letos budeme oddáni jen se svědky a rodiči, ale chtěli bychom mít nějaké fotky na památku. Pokud by se tady našel nějaký ochotný fotograf, poprosila bych o informace o ceně do zprávy. Mockrát děkuji, přeji pěkný den. Mikulčíková Ester
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, píšu zprávu 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, napíšu Vám do zpráv. Lukáš Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech. Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu. Případně mě neváhejte kontaktovat. Budu se na vás těšit. Patrik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Štípu mám doslova za kopcem a ten kostel je náádherný! Více informací posílám do zprávy 🙂 Gabriela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás osloví moje portfolio na stránkách ráda přijedu nafotit Vám obřad. Ceny na webu jsou konečné. S pozdravem, Marcela :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, jsem fotografka přímo ze Zlína a ráda bych Vám nabídla své služby. 🙂 Napsala jsem zprávu s informacemi.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezkou neděli, za náš svatební vyhledávač bych doporučila CAM FOREVER, OkaMžiky nebo Jana Lipinu. Pokud byste měla zájem, tak bychom Vám rády doporučily náš svatební vyhledávač, přes který můžete zmiňované fotografy rovněž kontaktovat. Najdete tam další dodavatele, kteří vykonávají svou práci ve Vašem okolí. Ať Vám vše vyjde! 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
@ester_patrik Dobrý den, píšu vám soukromou zprávu včetně cenové nabídky. S pozdravem Michal Janda
Odpovědět
Profilova fotka
@ester_patrik Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií. Přeji pěkný den svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?