Fotograf na 13.7.2019, okres Uherské Hradiště

svatba 13.7.2019, okres Uhesrké Hradiště
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, mrkněte na web.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme a natáčíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci. Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď. Monika & Tomáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, pokud se Vám bude líbit moje ukázka, ráda Vám nafotím svatbu. Veškeré informace naleznete na webu. S pozdravem, Marcela Novotná
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád budu součástí Vašeho dne D a zachytím tak krásné a neopakovatelné okamžiky. Zde naleznete pár ukázek mé práce, pokud by Vás zaujala, budu rád za osobní setkání, kde se můžeme domluvit na podrobnostech. Seznámit se s mou prací můžete na mých webových stránkách. S pozdravem a velkou gratulací David Lidmila
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím mé fotografické služby. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ. S pozdravem FF
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný a rád nafotím vaši svatbu, pro více informací a cenu navštivte mé stránky ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, jsem přímo z Uh.Hradiště.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu být k dispozici a více info zasílám do zpráv zde. Zdraví Jakub
Odpovědět
Dobrý den, ráda bych i já připojila nabídku na Váš svatební den. Na mém webu naleznete další fotografie a podrobnosti. Do zprávy Vám pak zasílám další informace. Děkuji, přeji hezký den. S pozdravem, Nikola Jiráčková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný, ráda Vám svatbu nafotografuji:) Veškeré informace najdete na mých stránkách. Zdravím, Šárka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám SZ. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den slečno, moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě. Ve Vašem termínu máme prozatím volno. Posíláme Vám odkaz na naše stránky. Pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den. Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?