Dobrý den,
rádi Vám nabídneme naše služby :) termín Vaší svatby máme ještě volný. Dovolím si Vám zaslat i interní zprávičku :) Budeme moc rádi, když se prozatím mrknete na naše webové stránky, najdete na nich ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy k jednotlivým svatebním balíčkům.
Budeme se moc těšit.
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
@kostinka Krásný den! Termín Vaší svatby máme jako jeden z posledních letních ještě volný a Tachov jen kousek, takže k Vám rádi dorazíme. :-) Fotíme vždy ve dvou, bez počítání konkrétních hodin práce po celý den.
Do interní zprávy zasílám konkrétní cenovou nabídku a každopádně přeji pohodové a příjemné přípravy svatby! :-)
Dobrý den,
volno máme :) veškeré informace (termíny, balíčky, obsah fotobalíčků, ceník) a aktuální tvorbu najdete na našem facebooku, případně webu. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Pokud Vás naše práce zaujme, ozvěte se!
Filip a Linda
Dobrý den,
rád bych Vám nabídl své služby svatebního focení. Ukázku můžete vidět, zde v mém profilu, nebo na mých stránkách. V připadně otázek mě stačí kontaktovat.
Děkuji
Jsem s pozdravem Honza Herch
Dobrý den,
i já se přidávám k nabídkám :)
Cena individuální dle domluvy, při včasném zaplacení zálohy sleva.
Možnost předsvatebního focení (fotky se pak mohou promítat na hostině atd.), v zásobě mám (tajná) překvapení, která vždy potěší :)
Pěkný den,
zkuste se prosím podívat také na mé stránky. Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, rád si s vámi domluvím nezávaznou schůzku, kde můžeme vše v klidu probrat a sepsat smlouvu.
V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé)
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby.
Orientační ceník a ukázku práce naleznete na mých webových stránkách.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz