Fotograf na 1.7.2016

Dobrý den sháníme fotografa,nebo fotografku na Náš den.Svatba se koná 1.7.2016 od 13 hod na tvrzi Žumberk.Představovali bychom si ideálně 4-5 hodin focení nejlépe do 5500kč.Děkuji všem za nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín volný rozpočet ok. Posílám SZ s pozdravem Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den nevěsto, termín mám volný a ráda bych byla součástí Vašeho dne. do zprávy zasílám informace . S cenou se vejdeme nádherně, určitě budete spokojena. V případě dotazů budu ráda, když mi napíšete. s přáním dobré volby fotografa Eva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý podvečer, tento páteční termín mám k dispozici. Připojuji pro představu několik fotografií a více informací do soukromé zprávy. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den, ještě prosím zkuste mrknout na moji prezentaci. Termín mám prozatím neobsazený. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf a kameraman (2 lidé) a automat na focení s rychlým tiskem Fotobot. Pokud vás styl zaujme, sejdeme se na předsvatební schůzce, seznámíme se, podepíšeme smlouvu a vyfotíme několik předsvatebních záběrů. Krásný den Mikuláš Křepelka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se zvládneme domluvit do konce týdne, mohu Vám na tento termín nabídnout cenu 5500,- Kč včetně cestovních nákladů. Více mých prací naleznete zde na profilu, nebo na mých stránkách. S přáním krásného dne, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
@andredima Dobrý den, rád nafotím Vaší svatbu. Termín 1.7. mám volný. Nabídku jsem Vám zaslal zprávou. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?