Sháníme dobrého fotografa na svatbu u přehrady Seč - obřad bude v lese u zříceniny Oheb, takže nejlíp někoho, kdo má zkušenosti s podobným focením. Díky moc za tipy.
Dobrý den,
termín 1. 5. 2015 mám stále ještě volný, :) budu moc rád, když se podíváte na mé webové stránky. Naleznete na nich veškeré důležité informace. Ukázky ze svatebního focení, ceníky a široký výběr ze svatebních balíčků.
Budu se těšit
Lukáš Machaníček
Dobrý den,
to zní dobře. Ráda Vám nabídnu své služby, vše mám na svém profilu na beremese, takže když se Vám budu líbit, ráda přijedu. P.S: Pár lesních fotek mám na profilu taky, i když jsou fashion, ale snad to nevadí :o)
Pěkný den,
moc rád bych vás pozval k návštěvě svých stránek v odkazu zde pod čarou. Třeba vás styl mé práce zaujme. Termín mám prozatím volný.
V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé).
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobry den,
reagujeme na Vasi poptavku ohledne svatebniho foceni:
Vas termin zatim mame volny a fotíme po celé ČR, takze misto konani je bez problemu.
Mrknete prosim na nasi stranku (predevsim do blogu, kde je hromada novych fotek) a nebo na nas facebook.
Jsme prakticky neustale na mailu, mobilu, skype ap, takze se na vsem muzeme konkretne dohodnout .
Cenova nabidka se odviji od celkove delky svatby a Vasich pozadavku (nekdo chce vytvorit fotoalbum, vytisknout fotky na vetsi format, fotit svatbu od priprav az po oslavu ap.).
Dekujeme za pripadnou odpoveda prejeme Vam pekny den
--
S pozdravem
Michal Kroupa, KKFOTO