Dobrý den,
prosím o nabídky na tento termín. Obřad bude ve 13h na zámecké terase. Fotografování bych si představovala někde ve vinicích a v zahradě zámku (pravděpodobně ještě před obřadem). Zatím nevím, jestli budeme chtít fotit jen obřad nebo i oběd s rautem.
Děkuji
Dobrý den,
hlásím volný termín! Do Mikulova si přeji jet fotit svatbu už dlouho, tak třeba se podaří :) Pokud by Vás moje práce zaujala (více na FB a webu), ozvěte se!
Filip
Dobrý den,
tento termín je u mě ještě volný, koukněte na stránky a pokud se Vám má práce i ceník bude zamlouvat, klidně se můžeme domluvit na spolupráci. Pokud by jste chtěli individuální balíček, dejte vědět co přesně budete chtít a můžeme se na to spolu podívat.
Přeji krásný začátek víkendu :)
Lukáš
Pěkný den,
termín mám volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na můj web, který je uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a popisy jednotlivých svatebních fotobalíčků. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den, podobnou svatbu jsem loni v Mikulově fotil. Podívejte se na můj web. Váš termín už je jediný červencový volný :-) Přeji, ať najdete toho pravého fotografa!