Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda nemá někdo z vás tip na svatebního fotografa z Kladna a okolí, Popřípadě konkrétní nabídky. Jedná se o termín 9.7.2016 v blízkém okolí Kladna a zájem bych měla pouze o fotografie (profesionální) obřadu, skupinek a foto novomanželů... cca 2 hod, do 10 lidí na obřadu.
Vím, že spousta fotografů odmítá takto krátké zakázky v hlavní sezóně....ale svatbu máme naplánovanou velmi malou, komorní a bez hostiny. Zároveň bych ráda měla ze svatby profesionální a kvalitní fotografie.
Děkuji za tipy a nabídky.
Elis ;-)
Dobrý den,
nejsem sice z okolí, ale není problém přijet. Jednu svatbu jsem letos v Kladně fotila. Navíc mám v okolí rodinu, takže bych Vám nepočítala dopravu. Posílám 2 fotky z té Kladenské svatby a 1 od nás z MS kraje :-). Cenovou nabídku a podrobnější info posílám do soukromé zprávy.
Mariana Ryšavá
Pěkný den,
zkuste se podívat i na mojí nabídku. Zvažte prosím, že dvě hodiny jsou tak akorát na obřad a začátek portrétního focení. Pokud máte opravdu komorní svatbu, věnujte focení víc času, projeďte si více lokací a užijte si den pořádnou procházkou. Mohu nabídnout náš 4 hodinový balíček. Třeba si to nakonec rozmyslíte.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý večer, nebudu Vám nabízet sám sebe, jsem z daleka, ale pokud mohu poradit, věnujte právě ty dvě hodiny jen portrétnímu focení. Aby bylo dost rozličných a kvalitních fotek, tak je dobré dopřát fotografovi dost prostoru na jejich realizaci. Přeji ať naleznete vysněného fotografa a vše se Vám vydaří jak jen si budete přát.
Hezký večer. Alexander
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Rád vám nabízím i své služby, nevadí že máte svatbu krátnou. Cenu postavíme přímo na míru tak jak je potřeba. Nabízím také mnoho doplňkových služeb. Více najdete na webových stránkách.
Lukáš