Fotograf/ka září 2017 (Český ráj, Turnov, Liberec, ...)

Profilova fotka
Ahoj, přiznám se, že už jsem úplně ztracená v záplavě fotografů a fotografek :-( Víte prosím někdo o někom kdo je poblíž Českého ráje, popř. Liberecka? Nebo s kým máte osobní zkušenost? Moc děkuji za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, my to nemáme do Českého ráje daleko. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkha Zdravím Vás! Do Českého ráje to mám kousek. :) Mou práci najdete souhrnně na mém webu - odkaz je hned pod vloženou fotkou. Stačí se případně už jen ozvat. Přeji jen příjemné dny Honza
Odpovědět
Profilova fotka
@honzajezdik_photography Vaše fotky se mi moc líbí, jsou netradiční a zábavné, přesně takové bych si je představovala i já :-) mohu vás poprosit o ceník do zpráv? :-) moc děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
@lucinkha Dobrý den, republika je malinká :-) . Není problém někam dojet. Budu rád, když se podíváte na moji tvorbu. Pokud Vás mé fotografie zaujmou, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem Vojta :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@podstavek Dobrý den, vaše fotografie mne opravdu zaujaly, nejsem příliš příznivcem "tradičních" fotografií, ale potřebuji ke všemu zábavu a netradiční pojetí :-) mohu vás poprosit o ceník, popřípadě o více informací do zpráv? :-) děkuji za odpověď :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zorientovat se v množství fotografů není úplně lehký úkol. Při výběru bych se spíš zaměřil na to, jak se Vám líbí fotky daného fotografa, a až pak bych řešil, jestli je zdaleka nebo ne. Dnes už většina fotografů nemá problém dojet kamkoli po celé ČR. Dovolím si Vám také nabídnout svoje služby fotografa, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, připojuji několik fotografií pro představu, třeba zaujmou. Fotil jsem naposledy poblíž Hrubé Skály. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, také rád nabídnu své služby. Více se dozvíte na webu nebo FB. Obojí mám uvedeno na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. Lukáš
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, připojuji se s nabídkou volného termínu. Více info najdete na webu. Hezký den Markéta
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?