Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Fotografie a další informace najdete na mých stránkách (dole pod příspěvkem).
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den Evo, Váš termín mám volný.
Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu.
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
@koudelkova.eva
Dobrý den, Evo, Váš termín mám prozatím volný a rád nafotím Váš svatební den. Veškeré informace, ukázky mé tvorby a ceník naleznete na mém profilu. Mějte se dobře. Přeji příjemné svatební přípravy, Ján Senčák
@koudelkova.eva Dobrý den, budu rád, když se podíváte na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám odpovím na každou Vaši otázku.
S pozdravem Vojtěch Podstavek
Krásný den přeji,
Termín Vaší svatby mám volný. Gratuluji k zasnoubení ☺️
Nabídku zasílám v soukromé zprávě. Pokud Vás má práce zaujme ozvěte se a domluvíme podrobnosti.
Velice rád se stanu Vaším svatebním fotografem.
S pozdravem a hezký den
Tomášek Foto
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla služby fotografky Mii Mirrelli. Je z Prahy, ale jezdí po celé České republice.
Pokud Vás fotografie zaujmou, ráda zodpovím veškeré dotazy. Přeji krásný den, Lenka
Doporučení a hodnocení máme na facebookových stránkách.