Ahoj všichni, poohlížíme se po svatebním fotografovi či fotografce, který má zkušenosti s reportážním focením svatby v přírodě. Chtěli bychom zdokumentovat celý den od příprav až po hodování s partnerskými fotografiemi v přírodě, nejlépe v lese. Svatba bude 23.06.2018 v areálu Bílá Skála, u obce Číměř. Svatba bude venkovní (když bude počasí přát) vč. lesního obřadu. Líbí se mi fotky detailů výzdoby a nebráníme se originálním fotkám a momentkám, jsme otevřeni moderním a originálním nápadům.
Chtěli bychom se vejít do ceny max. 8-10tis. Nabízíme možnost přespání v jedné z chatiček, ještě nevíme co přesně můžeme nabídnout k pohoštění, ale určitě bude gulášek a domácí sladké dobrůtky.
Dobrý den,
i já připojím svou nabídku, čas na prozkoumání portfólia máte :-) tak pokud vás zaujme styl focení, svatby v přírodě dávají prostor fotografovi, tak budu rád pokud ho dostanu.
Standa Matouš
@lasenkav
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. V přírodě fotografuji portréty dost často. Zrovna nedávno jsem projíždšl okolo do Slavonic, kde jsme fotografovali v širokém okolí. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
moc rád budu fotit Váš den.
Celodenní fotografování a reportážní přístup mi jsou vlastní. Ukázky mojí práce najdete na mém profilu a především na mém webu.
Zároveň si dovoluji Vám zaslat soukromou zprávu.
Zdravím a gratuluju!
Tomáš
Hezký den nevěsto, příroda je nejhezčí kulisa pro svatbu...pokud se vám moje práce líbí, bude mi potěšením zdokumentovat váš svatební den.
S pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
@misshelll Vybrali jsme si mladou fotografku @katerinabarvirova :) Jeji fotky jsou nadherny, az dechberouci bych rekla ;) Nase predsvatebko probehlo nejvic na pohodu a fotky jsou fakt prekrasny! A uz se nemuzeme dockat az nam bude fotit svatbu. Dokaze krasne zachytit nasi lasku a to jaci doopravdy jsme, zadne strojene a umele fotky :)