Hledám fotografa/fotografku na 25.6.2016 Praha , focení pouze obřad a pak portréty novomanželů.. cca 3-4 hodinky.
Kdyby někdo věděl o nějakém dobrém budu ráda za info :-)
Dobrý den, ráda bych Vám na Váš velký den nabídla svoje fotografické služby. Jsem přímo z Prahy. Budu ráda, když se podíváte na můj web či FB, kde naleznete též reference. Zároveň si dovoluji Vám zaslat konkrétní nabídku do soukromé zprávy.
S pozdravem Foto pro Vás
Dobrý den,
Váš termín mám zatím neobsazen.
Nabízené služby, portfolio a orientační ceník naleznete na mém webu.
Pokud Vás má práce zaujme, budu rád, když mne zkontaktujete.
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den,
rádi bychom Vám nabídli naše služby ve Váš velký den. Jsme fotografické studio v Praze. Více informací si dovoluji napsat v soukromé zprávě.
Přeji příjemný den
@laylangel
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý večer, nemohu psát doporučení sám sobě...tak snad za mě promluví moje fotografie. Pro lepší představu o mé práci navštivte můj web :-).
Pokud vás s partnerem mé fotografie zaujmou velice rád váš společný krok zdokumentuji. Bude mi ctí...
Budu se těšit na případné setkání.
S přáním pěkného večera.
Standa Matouš
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den,
rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru.
Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma.
Vše podstatné na webu.
S pozdravem
M.V.
Dobrý den, ráda Vám nabídnu své fotoslužby :)
Mou předností jsou nevyumělkované fotky a nenarušování obřadu.
Budu ráda, navštívíte-li můj profil a popřípadě web, kde naleznete jak fotografie, tak i orientační ceník.
Ahoj, jestli mohu navrhnout fotografa z Prahy tak jedině Patricka Háchu, fotil nám svatbu a byli jsme nad míru spokojeni jak fotkama, cenou tak i celkovou profesionalitou. Anet :-)
Dobrý den,
ano volno mám a velice ráda váš velký den vám vyfotografuji. Podívejte se prosím na stránky a budu velice ráda pokud vás snímky osloví.
Přeji krásný den
Mirka Bendová