Dobrý den,
hledáme šikovného fotografa/ku na náš svatební den, 9.6.2018. Svatba se bude konat v Soběnově v kostele a svatební hostina na statku Kloubek v Chabičovicích u ČK. Rádi bychom focení celého dne, včetně příprav a večerní zábavy. Pošlete, prosím, ukázky Vašich prací a nabídky, děkujeme, těšíme se :-)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den,
váš termín mám volný a pokud vás mé fotografie zaujmou, můžu vám být jako fotografka k dispozici.
Mé portfolio a ceny najdete na webu.
Přeji hezký den
Markéta Peterková
Dobrý den,
rád nafotím Váš svatební den. Portfolio a více informací naleznete na mých stránkách. Pokud Vás zaujmu, neváhejte se mi ozvat.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Zdravím Vás,
ráda vám vaši svatbu nafotím. Termín mám volný. Koukněte prosím na mé portfolio na blog - odkaz najdete na mém webu a na reference zde na beremese.cz. Pokud vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat.
Jela bych z ČB.
Hezký den, ZeZu
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 5000 Kč za celodenné fotenie. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile.
Prajem pekný deň.
tomas
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo