Sháníme fotografa na svatbu: jen obřad, společné skupinové foto a focení novomanželů (tak do 1h). Obřad se bude konat v pátek 26.7.2013 od 11:00 v Praze. Cenově bychom se rádi vešli do cca 2000,-, nebo nějak blízko. Díky za tipy a nabídky, pokud víte o někom, kdo by se do podobných cen vešel.
Obávám se, že do této ceny se nikdo nevejde...tedy myslím tím, pokud budete chtít fotky od profíka, tudíž kvalitní. A věřte, že hodina focení na to, co potřebujete, je málo :-)
Jsem si jista, ze zadny profesionalni fotograf za takovou nizkou cenu fotit nebude, ale urcite je spousta tech, co maji foceni jako konicek a radi si neco privydelaji...proto by bylo mozna lepsi tento dotaz polozit v jinych forech, kde jsou hlavne amatersti fotografove. Preji hodne stesti :-)
Díky za všechny reakce sem do fóra i do IP. Pokud budou další nevěsty, které budou mít stejnou představu jako já s partnerem (nechceme dávat za fotky 10 000,- a nepotřebujeme nutně profesionála - spíše fotky, které se nám líbí), tak nezoufejte. Ve velmi krátké době jsem dostala asi 10 nabídek za cenu, která mi přišla rozumná (1500-3000). Přičemž fotky některých z těchto fotografů nám přišly s přítelem (který se o focení docela zajímá) velmi pěkné - dokonce hezčí než od některých dražších profesionálů.
Zde je samozřejmě nutné poznamenat, že je to velmi subjektivní záležitost (já rozhodně fotky odborně hodnotit neumím) a každý má jiné preference (HDR, míra aranžovanosti vs. přirozenosti, různý styl, filtry a asi mnoho technik, o kterých nemám vůbec ponětí ;-) ). Píšu to sem jen proto, aby ostatní nevěsty/páry věděly, že je šance, že (i v Praze) najdou fotografy, jejichž fotky i cena jim budou vyhovovat. :-)