Fotograf/ka na svatbu 26.7.2013, Praha. Díky za tip

Sháníme fotografa na svatbu: jen obřad, společné skupinové foto a focení novomanželů (tak do 1h). Obřad se bude konat v pátek 26.7.2013 od 11:00 v Praze. Cenově bychom se rádi vešli do cca 2000,-, nebo nějak blízko. Díky za tipy a nabídky, pokud víte o někom, kdo by se do podobných cen vešel.
Odpovědět
Profilova fotka
Není to moc?
Odpovědět
Profilova fotka
Obávám se, že do této ceny se nikdo nevejde...tedy myslím tím, pokud budete chtít fotky od profíka, tudíž kvalitní. A věřte, že hodina focení na to, co potřebujete, je málo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
den tato cena je doopravdy dost malá, kouknete na profil zde, případne na moje stránky.
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem si jista, ze zadny profesionalni fotograf za takovou nizkou cenu fotit nebude, ale urcite je spousta tech, co maji foceni jako konicek a radi si neco privydelaji...proto by bylo mozna lepsi tento dotaz polozit v jinych forech, kde jsou hlavne amatersti fotografove. Preji hodne stesti :-)
Odpovědět
Díky za všechny reakce sem do fóra i do IP. Pokud budou další nevěsty, které budou mít stejnou představu jako já s partnerem (nechceme dávat za fotky 10 000,- a nepotřebujeme nutně profesionála - spíše fotky, které se nám líbí), tak nezoufejte. Ve velmi krátké době jsem dostala asi 10 nabídek za cenu, která mi přišla rozumná (1500-3000). Přičemž fotky některých z těchto fotografů nám přišly s přítelem (který se o focení docela zajímá) velmi pěkné - dokonce hezčí než od některých dražších profesionálů. Zde je samozřejmě nutné poznamenat, že je to velmi subjektivní záležitost (já rozhodně fotky odborně hodnotit neumím) a každý má jiné preference (HDR, míra aranžovanosti vs. přirozenosti, různý styl, filtry a asi mnoho technik, o kterých nemám vůbec ponětí ;-) ). Píšu to sem jen proto, aby ostatní nevěsty/páry věděly, že je šance, že (i v Praze) najdou fotografy, jejichž fotky i cena jim budou vyhovovat. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?