Ahoj-dobrý den,
sháním fotografa na termín 27.6.2014 na cca 5 hodin. Jedná se o čas cca od 12:00 do 17:00. Focení obřadu, skupinky, manželů, hostiny a dortu. Obřad bude na zámku v Nelahozevsi.
Díky za náměty a případné nabídky.
Renata
@rendaf Dobrý den Renato,
Váš termín mám volný. Pokud byste měla zájem, můžete se podívat na mé svatební portfolio zde na beremese, případně na odkazu pod tímto textem. Budu rád za Vaši návštěvu. :)
S pozdravem
Honza
@rendaf Dobrý den. Ráda Vám nabízím své foto služby a svůj čas. :-) Váš termín mám zatím ještě volný. Pokud budete mít zájem, můžete se na některé mé práce podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách. :-) Mějte se krásně, Petra
Dobrý den, termín mám zatím volný. Budu rád, pokud se podíváte na moji prezentaci zde nebo na moje webové stránky.
Přeji hodně štěstí při výběru.
Daniel Dančevský.
Dobrý den,
Váš termín mám volný, budu ráda, pkud si najdete chvilku podívat se na moji práci zde na profilu nebo na mém webu.
Pokud Vás zaujme, neváhejte mne kontaktovat !!! ;-)
Hezký den, Sany K.
Dobrý večer,
moc Vám všem děkuji za nabídky. Všichni děláte krásné fotky, ale jsme, bohužel, omezeni rozpočtem. Nechci tady vyjednávat o ceně, ale naše představa za cca 5 hod focení je max. 5000,-Kč.
Děkuji.
Renata
Dobrý den, pokud jste si ještě nevybrali fotografa, tak bych rád nabídl své služby. Na zámku Nelahozeves jsem fotil loni. Ukázka mé práce je v portfoliu. Přeji hezký den Pavel