Pekný deň,
som fotografka zo Slovenska a rada by som Vám ponúkla aj moje fotoslužby. Ak sa Vám moje práce zapáčia, rada poskytnem bližšie info.Termín zatiaľ voľný! :)
s pozdravom
Simona, SHINE VISION
Dobrý den, váš termín nemám prozatím obsazený, můžete se podívat zde do mého alba na ukázky prací, recenze a kdykoliv mi napsat :). Přeji příjemný večer Zaňková M.
Dobrý večer,
Váš termín máme také volný. Na svatby jezdíme po celé republice i do zahraničí, rádi přijedeme i za Vámi. Více z naší aktuální tvorby, informace o nás, fotobalíčky a jejich cenu najdete na našem facebooku, web není tolik aktuální. Fotíme ve dvou, předsvatební schůzka a smlouva jsou pro nás samozřejmostí. Pokud by Vás naše práce zaujala, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Pěkný den,
budu moc rád, když nahlédnete i do mého portfolia v odkazu zde pod fotografií. Pokud by Vám a nastávajícímu sedl můj styl, můžeme si domluvit nezávaznou schůzku a v klidu u kafe vše probrat.
V nabídce máme i kombinaci kameramana a fotografa za výhodné ceny. Jde o dva lidi, nelítám s kamerou na helmě :)
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Nabízím své báječné služby lehce potrhlého fotografa, který rád stylizuje své fotky, jako by byly vyfotografovány na film... Jako bonus mám vlastní fotokoutek s fotobudkou ála Smilebox/Fotonaut emoticon Více v mém profilu a na webu.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout také své služby. Termín mám zatím neobsazen a jsem z Prahy.
Veškeré bližší informace naleznete na mých webových stránkách, včetně ukázek práce.
Pokud Vás má nabídka zaujme, budu rád, když mne zkontaktujete a domluvíme například osobní setkání.
Hezký den
Jakub Horák - VyfoťMě.cz
Dobrý den, Váš termín mám v tuto chvíli zatím volný. Více fotografií naleznete na mém profilu a pro ceník mne neváhejte kontaktovat do zpráv. Přeji hezký den, Nikola
Dobrý den, termín mám zatím volný. V případě zájmu neváhejte mne kontaktovat. Více fotografií na webu. Pošlu Vám více info a ceník do SZ.
S pozdravem
Alena Gurenchuk