Fotograf/ka - Jihomoravský kraj 17.9.2016?

Prosím nabídněte/doporučte.. Předem všem velice děkuju! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Váš svatební termín mám ještě volný, proto bych Vám rád nabídl své fotoslužby. Pokud se Vám má práce bude líbit, ozvěte se. Hezký večer S pozdravem Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách. Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu. S přáním hezkého večera Marián Sopoliga
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný. Jsem přímo z Brna. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávu, prozatím klidně koukněte na web, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. Budu se těšit Lukáš LUMA PHOTO
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer. Nabízím/doporučuji mne. :-) Podívejte se na mé portfolio a třeba vás opravdu zaujmu. Věřím že i cenou za mé služby.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký večer, koukněte na mé stránky, najdete tam jak ukázky mé práce, tak i ceník a další potřebné informace. Když se Vám fotky budou líbit a cena Vás zaujme, rád budu Vaším svatebním fotografem. S pozdravem Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín máme volný, tak mrkněte na naše webovky :) Třeba zaujmeme. Hezký den Martin + Linda MarLin Photo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, hlásím volno...vše důležité najdete na webu...budu se těšit na případnou spolupráci ;-) . Filip M.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Rád Vám nafotím Váš den :-) Podívejte se na náš web. Nabízíme i fotokoutek :-) Spolupracujeme jako i tým foto + video. Pište nebo volejte, ať máte vzpomínk
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím Vám své služby.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín máme volný, pokud se Vám budou líbit fotky, nabízím Vám bližší informace i naše služby:-) Veronika
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, velmi rada bych Vam nabidla sve sluzby Podivejte se prosim na me webove stranky nebo muj profil zde, pokud se Vam prace budou libit, muzeme probrat detaily. Dekuji Katerina
Odpovědět
Profilova fotka
@allilla Dobrý den, Váš termín mám volný a na jižní Moravě fotím rád. Budu rád, pokud byste navštívila můj profil, snad se Vám mé fotografie budou líbit. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý večer, pracujeme po celé ČR a děláme fotografie i video. Prohlédněte si naši práci na FB nebo webu, kde naleznete také několik "balíčků". Pokud Vám nevyhovují, dejte nám vědět svoji představu a společně vymyslíme variantu, která pro Vás bude optimální Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video Radek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, rád bych Vám nabídnul služby našeho fotoatelieru se sídlem v Poděbradech a působností po celé České republice s cenovou kalkulaci přímo na míru. Nyní jako bonus 250 tištěných fotografíí zcela zdarma. Vše podstatné na webu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?