Dobrý den. Sháníme kreativního fotografa či fotografku na celý den 8.7.2017. Obřad se bude konat v Opavě a hostina bude probíhat ve Štablovicích. Prosíme o tipy. Děkujeme :)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
Dobrý večer,
zatím mám volno. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu - kde jsou i cenové balíčky a další informace k focení), ozvěte se pro přesnější cenovou kalkulaci.
Filip M.
Dobrý den, rád bych Vám nabídl mé fotografické služby. Budu rád, když se podíváte na můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám odpovím na každou Vaši otázku.
S pozdravem Vojta P. :-)
Dobrý den,
kdyby se Vám líbila moje práce, mám Váš svatební termín ještě zatím volný ;)
Více info jsem si Vám dovolil zaslat do sz.
Přeji hezký den
Vratislav Jenšík
Dobrý den, rádi bychom vaši svatbu nafotili a termín máme zatím volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Dopravu po ČR máte zdarma, stejně jako předsvatební focení.
@adamamartina
Dobrý den slečno Martino, nevím, jestli jsem dostatečně šikovný a kreativní, ale vím, že Váš termín mám volný. Budu rád, pokud byste si našla čas a navštívila můj profil, kde naleznete všechny potřebné informace. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den,
také se připojuji s nabídkou. Termín mám stále volný.
Koukněte ke mě na web a pokud vás moje práce zaujme, prosím kontaktujte mě. Ráda se stanu vaším svatebním fotografem ;-) .
Hezký den, ZeZu
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád bych vaši svatbu nafotografoval.
Fotografuji svatbu čistě jako celodenní dokument.
Dostanete ode mne velice kvalitně vytištěné album do 2 týdnů od svatby.
Jsem vystudovaný fotograf (VŠ - Institut tvůrčí fotografie v Opavě).
Detaily a referenční alba na mých webových stránkách (viz. odkaz níže pod příspěvkem).
Na případnou spolupráci se těší Tomáš Chadim
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman