Fotograf/ka 5.3. 2022 Brno

Profilova fotka
Dobry den, hledam fotografa/fotografku na svatbu v terminu 5.3.2022 v centru Brna - Nova radnice. Nejedna se o velkou grandiozni svatbu, spise minimalisticky pojatou - rodinnou, do 30 lidi. Chtela bych zachytit obrad, par rodinnych fotek po obradu a novomanzelske foceni (max 1 hodinu) v centru Brna, takze idealne nekoho, kdo zna Brno. Stylove se mi libi takoveto fotky: https://www.llstylephoto.com/blog/cai.... Libi se mi napad udelat fotky novomanzelu v budove Umeleckoprumysloveho muzea Moravské galerie, treba v pripade spatneho pocasi, ale jeste jsem se tam nestihla optat, zda je to mozne, plus nemam oko fotografa, takze ani nedokazu rict, zda by to za to stalo 🙂 Budu rada za nabidky
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás osloví moje portfolio na webových stránkách, ráda nafotím Váš svatební den. 🙂 Jsem z Brna. S pozdravem, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín máme také volný. Podívejte se na naši práci a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna. Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, vaše datum svatby mám volné. Moc rád přijedu. Jak fotím a za jaké ceny najdete na webu nebo na instagramu a facebooku. Více info pošlu do zprávy. Hodně zdaru v plánování 🙂 Patrik & Radka Schöberovi
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Krásný den, nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR, jsem z Brna. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?