@markovabohuslava Dobrý večer,
máme zatím volno a rádi přijedeme. Můžete se podívat na doporučení od nevěst tady na profilu nebo podstatně více referencí přímo na našich FB stránkách.
Jindřich a Pavla Nejedlí
Dobrý den,
pokud byste ještě změnili názor a rozmysleli si dobu focení (v sezóně krátké varianty svateb nefotíme), rádi za Vámi přijedeme. Jižní Čechy jsou zajímavá lokalita. Pokud by Vás naše práce zaujala (více na FB a webu), ozvěte se ;)
Filip a Linda
Dobrý den
váš termín máme volný, vaši svatbu rádi nafotíme více z naší práce najdete na našem webu.
v případě zájmu mě kontaktujte jsem přímo z Jížních Čech.
děkuji a přeji krásný den
Dobrý den, i já bych Vám ráda nabídla své služby. Ukázky mé práce naleznete na mém profilu či webu, kde je i orientační ceník. Při včasném zamluvení termínu sleva. Přeji šťastnou ruku při volbě fotografa :)
@markovabohuslava
Zdravím Vás,
i já se připojuji s nabídkou. Často jezdím do ČB, narodila jsem se tam a ráda vám vaší svatbu nafotím. Tento termín mám ještě volný. V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat. Více fotek a doporučení od nevěst najdete zde na mém profilu na beremese.
Hezký den, ZeZu
Dobrý den,
rád bych se připojil s moji nabídkou. S dopravou bychom se rozumně domluvili.,jsem ze sousedního kraje. Moji tvorbu najdete u mě na webových stránkách.
Miroslav Vodička
@markovabohuslava@monpe
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek