Dobrý den,
když by se Vám mé fotografie líbily, jsem Vám plně k dispozici. Mou práci a další potřebné informace najdete na mých stránkách.
Přeji fajn pondělí.
S pozdravem Lukáš Alexander
@jzk Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Budu rád, když navštívíte můj profil a webové galerie. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat.
S úctou Vojta :-)
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Najdete na něm ukázky ze svatebního focení. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat.
Budu se těšit.
Lukáš
Dobrý den, termín mám volný a ceny mírné.... Moje práce najdete na FB stránkách uvedených dole pod fotografií..
Ceník posílám do zpráv a přeji šťastnou ruku při výběru.
@jzk
Dobrý den, Váš termín mám volný a rád nafotím Vaší svatbu (zde malá ukázka fotek z Rousínova a Habrovan). Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
@jzk Zdravím Vás. Termín 16/6 mám volný. Budu velmi rád, pokud navštívíte mé svatební portfolio - odkaz je hned pod vloženou fotografií.
S pozdravem a přáním všeho dobrého
Honza
Dobrý den, váš termín máme také volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi