Dobrý den, sháním na svou dubnovou svatbu fotografa v okolí Olomouce, ideálně s doporučením místa pro focení svatebních fotografií v přírodě. Hostina proběhne v Dolanech u Olomouce, tak ať to nemáme na focení daleko. Za "přibližnou" cenovou nabídku budu ráda. Děkuji :-)
Dobrý den,
Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Moji práci a další informace najdete na mých stránkách. Ohledně míst, to bychom se domluvili, je potřeba vědět, jaký styl Vám vyhovuje.
Přeji krásný den.
S pozdravem Lukáš.
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den! Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete.
Krásný den,
Skupieňová Kateřina
@marketafrankova1
Dobrý den,
ukázky mé práce včetně ceníku naleznete na mé www presentaci. S lokací pro fotky v přírodě by problém nebyl ;-)
Přeji hezký víkend Lucie
Dobrý den,
tento termín mám volný a rád dojedu. Na mých webových stránkách naleznete veškeré informace, další ukázky mé práce i ceník. Cena na webu je konečná, cestovné bych si v tomto případě neúčtoval.
S pozdravem
Martin Hnátek
Dobrý den, @marketafrankova1
Rádi pro Vás zařídíme vše okolo:
- FOTOGRAFIÍ - zdarma fotoobraz!
- VIDEA - styl Cinema Wedding, 4K rozlišení!
- FOTOKOUTKU - s okamžitým tiskem fotografií na místě svatby včetně plátna, světel, obrazovky a rekvizit (skvělá zábava pro svatebčany).
Na naší práci a reference se můžete podívat na našem facebooku, webových stránkách a Youtube kanálu: www.youtube.com/channel/UC38S_SVP0wRK...
Odkazy a více o nás najdete také zde na Beremese v našem profilu.
S přáním krásné svatby,
Váš tým ZachyťTo.cz - foto a video :)
Pokud od fotografa očekáváte opravdu reportáž se svatebního dne. A u společného focení se chcete spíše bavit než strojit kýčovité pózy, určitě se podívejte i na moje stránky ;) Případně s jakýmkoli dotazem neváhejte nezávazně napsat ;) (Další moje fotky najdete na webu :) )
Dobrý den. Váš termín mám zatím volný. Mou tvorbu najdete na webové a facebookové stránce uvedené v profilu. V případe zájmu mě neváhejte kontaktovat :-) Jedlička
Dobrý den,
poslal jsem Vám zprávu. Moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
@marketafrankova1 Krásný den, okolí Olomouce znám, takže bychom spolu mohli vymyslet hezké místo. Fotím ráda v přírodě a moje fotografie najdete na webu. Termín mám volný, tak se stačí ozvat:)