@mariesvob Dobrý den, Váš termín mám volný. Mé dosavadní svatební práce najdete ve webovém odkazu, který je hned pod tímto příspěvkem. Pokud by Vás má práce zaujala, na webu najdete i rychlý kontaktní formulář.
S díky a s pozdravem, Honza
Břeclavsko mám rád, tak se i rád domluvím na focení když budete chtít. V podpisu je web kde uvidíte další fotky - poslední svatba na webovkách je focená jen kousek od Popic v Brodě nad Dyjí, tak třeba vám takový styl taky sedne ;)
A mám případně do teamu šikovnýho kameramana, vizážistku, stylistku a tak všelijak kdybyste chtěli :)
@mariesvob Dobrý den, tento termín mám zatím volný. Budu rád, když si prohlídnete mé webové galerie, odkazy naleznete v mém profilu. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám odpovím na každou Vaši otázku.
S pozdravem a úctou Vojta :-)
Dobrý večer,
zatím mám volno. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu - kde je i ceník a další důležité informace), ozvěte se pro cenovou kalkulaci.
Filip M.
Pěkný den,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Klidně koukněte na ukázky z mé práce (FB aktuálnější nebo web). Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout.
Budu se těšit
Lukáš
LUMA PHOTO
Dobrý den.
Termín mám volný a velice rád vaši svatbu nafotografuji.
Jsem vystudovaný fotograf (VŠ - Institut tvůrčí fotografie v Opavě).
Projděte si, prosím, mé internetové stránky. Fotografuji svatby malinko jiným stylem, než je dnes běžné - dokumentárně - tedy tak, jak svatba skutečně proběhla... bez množství opakujících se portrétů, retuší, filtrů a přebarvených fotografií. Ctím čistou fotografii.
Záznam atmosféry svatby pak dostává trvalejší a nefalešný charakter.
Připravím a odevzdám velice kvalitně vytištěné album.
Prohlédněte si také video umístěné na mém profilu. Získáte tak představu, jak album vypadá.
Pro svou první komerční sezónu 2017 mám zaváděcí cenu. Detaily a referenční alba na mém webu.
Mějte hezký den.
Tomáš Chadim
Dobrý večer,
termín máme volný. Svatební den fotíme tak, abyste nedostali jen směs fotografií, ale aby to byl vybraný příběh z vašeho krásného dne. Více informací najdete na našich stránkách a pokud se domluvíme, naše představy sladíme na předsvatební schůzce, kde najdeme i volný termín na předsvatební focení, které je v ceně.
Monika & Tomáš - foto a scrapbook
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman
Dobrý den.
Rád bych Vaší svatbu nafotografoval.
Fotografuji svatbu jako dokument!
Album do 2 týdnů.
Jsem vystudovaný fotograf (ITF Opava).
8 let zkušeností.
CZ/ENG
Více na mém profilu a webových stránkách.
Tomáš