Dobrý večer, hledáme svatebního fotografa/ku pro nafocení našeho svatebního dne od příjezdu na obřad po první novomanželský tanec. Svatba bude 11.6.2016 ve Vyškově. Předem děkuji za nabídky.
@dizinka Dobrý den,
termín mám volný, pokud by Vás moje fotky zaujaly, ráda přijedu :-). Cenovou nabídku a info posílám do zprávy.
Hezký večer,
Mariana Ryšavá
Dobrý den,
tento termín je prozatím volný, můžete se podívat na stránky a když se Vám fotografie i cena budou líbit, rád budu Vaším fotografem.
S pozdravem Lukáš.
HLEDÁTE SVATEBNÍHO FOTOGRAFA? Nabízím fotografování svatebních obřadů v různých variantách po celé České republice. Veškeré ceny najdete v odkaze na webové stránky. Najdete mne také zde na facebooku pro případné dotazy.
Ahoj, na 11.6. jsem měla rezervované služby (komplet visage, styling, focení celého dne) od skvělé Sonky Skerik z Brna. Svatbu ale odkládáme, takže termín je volný a ráda vám ho přenechám. Soňa je perfektní, co se týče všeho :) Však stačí, když kouknete na její profil a hodnocení. Z nevěsty vždy vytvoří úžasnou bytost. Tady je například reportáž z letního svatebního focení: https://www.facebook.com/media/set/?s... Když budete mít zájem, kontaktujte mě přes zprávu.
Dobry den, ja mam toto datum stale volno, rada bych Vam nabidla sve sluzby, podivejte se na me stranky a poukd Vas zaujmou, budu rada, kdyz date vedet. Mam destiletou zkusenost s focenim svateb, vesmes v Anglii, cena celodenniho je 8tis kc, s pozdravem Katka
@dizinka
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete.
V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek