Ahoj, hledáme fotografa na naši anglicko-česko-franouzskou svatbu v Kdousově na Vysočině. Svatba se bude konat 10.6.2023. Pecka by byla umět základy francouzštiny, ale není to podmínkou. Hledáme fotografa/fotografku na celý den 🙂
Jsme dvojice svatebních fotografů Patrik & Radka. Bylo by nám potěšením s vámi spolupracovat. (Ale bez angličtiny a francouzštiny 😀 - seženeme si tlumočení 😀😀😀) Informace ke svatebnímu focení jsou v odkazu.
https://okemfotografa.cz/cenik/inform...
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí.
Termín mám zatím volný a rád vám svatbu nafotím.
Francouzsky sice neumím, ale Anglicky mluvím obstojně a mám za sebou několik mezinárodních svateb 🙂
Dělám přirozené fotky, žádné vykloubené pózy. Vy, vaše emoce a spousta super momentek.
Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb
Jestli hledáte pohodáře, se kterým je sranda a focení si chcete užít, tak jsem ten pravý 🙂
Mějte se pěkně
Jakub
Dobrý den, ahoj!
Studovala jsem ve Francii, takže fotit česko-francouzskou svatbu by byl splněný sen. 🙂 Obvykle fotím v páru s manželem, který mluví alespoň anglicky. 🙂 10. června se Vás moc rádi ujmeme, naše portfolio si můžete prohlédnout na stránkách
Srdečně
Alice Charvátová
Dobrý den,
váš termín mám volný. Pokud vás mé fotky zaujmou, ráda přijedu. Mé portfolio a ostatní informace najdete na webu. Francouzštinu bohužel neovládám, ale angličtina je bez problémů 😉
Hezký den Markéta
Dobrý den,
bylo by mi potěšením Vaši mezinárodní ♥ svatbu přirozeně, upřímně a krásně zachytit.
Anglicky mluvím plynně, francouzsky také trošku, můj švagr je francouz, tak se učím od něj.
Jak vždycky říká: La vie est belle... 😉
Přeju všechno dobré,
Pavel Růžička
Dobrý den 🙂
Tento termín máme volný a moc rády vám vytvoříme vzpomínky na svatební den. Když tak mrkněte na naše portfolio. 🙂 (Bohužel francouzsky ani anglicky nehovoříme)..
S pozdravem, Nikola a Monika
Dobrý den,
jmenujeme se Tereza a Zdeněk, fotografka a kameraman, jsme mladý pár, který společně dokumentuje svatby a tvoří pro Vás příběhy po celé ČR 🙂 Většinou jezdíme jako sehraná dvojka, která se společně s Vámi zasměje, ale klidně za Vámi dojedeme jako jednotlivec 🙂
Více informací najdete na našem WEBU, který je na začátku tohoto příspěvku🙂
Nabízíme také další služby (fotokoutek či instax, fotoplátna, rekvizity a cedulky, svatební oznámení a noviny, kapela, DJ, kadeřnice, vizážistka a další..) 👍
Do soukromé zprávy Vám zasíláme více informací 💬
Těšíme se, až Vás poznáme 🙂
Foto - Video Chameleon 🦎
@stepankovakristi
Dobrý den slečno Kristíno,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě! Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Podívejte se na naše stránky a pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Hezký den,
Ve váš termín mám ještě volno a moc ráda Vám Vaši svatbu vyfotím 🙂
Angličtina problém není, francouzsky sice nemluvím,ale do června bych pár frází možná mohla zvládnout 😁