Dobrý den,
fotíme ve dvou fotografech a Váš termín máme v současnosti volný.
Pro bližší informace o nás se prosím podívejte na naše internetové stránky a v případě, že Vás zaujmeme, tak se ozvěte :)
Hezký den
Martin Hnátek | MarLin Photography
Pěkný večer,
váš termín máme zatím volný. Dovolím si vám zaslat i zprávičku. Budeme moc rádi, když prozatím mrknete na náš web. Najdete tam vše užitečné, od ceníků, přes popisy jednotlivých svatebních balíčků až po ukázky ze svatebního fotografování.
Přeji hezký zbytek dne
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den,
také přidávám svou nabídku. Více fotografií a ceník najdete na webu. Rád s Vámi proberu možnosti fotografických služeb dle Vašich požadavků. V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.
Hezké dny přeje
Radek
Dobrý večer,
máme volno :) Fotíme ve dvou, předsvatební smlouva a schůzka jsou samozřejmostí. Veškeré informace (ceníky, balíčky, termíny a ostatní) a nejnovější fotky najdete na našem facebooku a webu. Pokud se Vám bude naše práce líbit, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Pěkný den,
dovolím si také nabídnout své služby, termín prozatím volný. Portfolio s ceníkem naleznete v odkazu zde pod tímto příspěvkem. V nabídce máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé). Pokud by Vás a nastávajícího styl zaujal, těším se na setkání na předsvatební schůzce.
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, nabizíme jak hudební produkci tak také mámé k dispozici kvalitního fotografa s praxi.
Pokud budete mít více informací tak mě kontaktujte.
HUDBA_FOTO_DOPRAVA To vše jen unás Hezký den.
Ahojky hledám pro svoji sestru na svatbu šikovného fotografa/fotografku, která má volný termín 8.8.2015 svatba se bude konat v okolí Poličky děkuji :-) .
Dobrý den, právě se mi uvolnil Váš termín. Pokud ještě nejste rozhodnutá, tak budu rád, když se podíváte na moji práci. Více na webu a zdejším profilu.
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Při objednání balíčku "Medium", "Top", nebo "Extreme" z ceníku na mých stránkách, bych si neúčtoval cestovné.
Hezký den, Martin Pokora