Dobrý den, poptávám šikovného fotografa či fotografku na mou svatbu, která se bude konat dne 28.8.2023 na jižní Moravě ve vinařství u Kapličky v Zaječí. Předem děkuji za nabídky
Hezký den Markét,
i já se k nabídce připojím 🙂 Portfolio celých svateb a veškeré další informace najdete na mém webu.
Pěkné dny a přeji šťastnou ruku při volbě vhodných dodavatelů, 🙂
Kačka
Dobrý den,
krásné datum svatby! Pondělí je netradiční den pro veselku a já mám díky tomu volno. 🙂 Vinařství u Kapličky vůbec neznám, ale dle fotografií na internetu vypadá krásně. Ráda se sem za Vámi vypravím.
Portfolio i ceník naleznete na mých webových stránkách.
Přeji krásný den a budu se těšit na případné setkání
Lenka Vaníčková
Dobrý den,
pokud Vás zaujme moje tvorba, velice rád se stanu vaším fotografem. Více informací a ceník naleznete na mých stránkách.
Bude mi ctí zachytit Váš svatební příběh 🤍
Dobrý den,
jmenujeme se Tereza a Zdeněk, jsme mladý pár, který společně dokumentuje svatby a tvoří pro Vás příběhy po celé ČR 🙂 Většinou jezdíme jako sehraná dvojka, ale klidně za Vámi dojedeme jako jednotlivec 🙂
Nabízíme také další služby (fotokoutek či instax, fotoplátna, rekvizity a cedulky, svatební oznámení a noviny, kapela, DJ, kadeřnice, vizážistka a další..) 👍
Do soukromé zprávy Vám zasíláme více informací 💬
Těšíme se, až Vás poznáme 🙂
Foto - Video Chameleon 🦎
@marketa_jaronkova
Dobrý den slečno Markéto,
moc Vám i Vašemu nastávajícímu gratulujeme k připravované svatbě! Ve Vašem termínu máme prozatím volno.
Jezdíme a fotografujeme s manželkou - získáte v nás tedy dva fotografy, což krásně rozšiřuje možnosti a úhly focení.
Podívejte se na naše stránky a pokud Váš zaujme naše práce, moc rádi se s Vámi osobně poznáme a nafotíme Váš jedinečný den.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Pěkný den Markéto,
jestliže stále sháníte fotografa na Vaši svatbu, rád se toho ujmu. 🙂 Zachycování emocí je moje specialita, a tak věřím, že by ve spolupráci s Vámi vznikly opravdu skvělé fotky.
Mrkněte do mého portfolia a v případě zájmu dejte vědět. 🙂
Dobrý den, také vám rádi nabídneme naše služby. Podívejte se na naši práci a v případě zájmu nás kontaktujte. Jsme z Brna a fotíme v páru.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr Čočkovi