Hezký den,
netradiční fotografie jsou moje parketa :o). Pózy vymýšlím podle toho, jaký pár fotím. Nedělám "šablony" - fotky, které jsou víceméně totožné, jen portrétovaní se mění, ale každou svatbu řeším vlastně úplně jinak. Ohledně rekvizit, ty většinou vymýšlím a vyrábím sama, ale dovedu si poradit a využít to, co je na místě k dispozici.
V jihomoravském kraji jsem již fotila, dojezd nebude problém. Do skouromé zprávy Vám ještě pošlu ceník a info.
Dobrý den,
termín Vašeho svatebního dne mám volný, pokud se Vám bude zamlouvat má tvorba neváhejte mne kontaktovat. Více na webu či na fb.
S pozdravem
Radek Šviderský
Dobrý den! Rádi Vám nabídneme naše služby. Termín máme zatím volný. Máme mnohaleté zkušenosti s poskytováním svatebního fota i videa. Na naší webové prezentaci naleznete reference, ceník, fotky i videa, která prezentují naši práci. Pokud Vás naše práce osloví, budeme rádi, když se nám ozvete. S přáním hezkého dne, Zdeněk Krejcar AP fotostudio
Dobrý den,
dovolím si nabídnou ti své služby. Sice nejsem z JM, ale není problém kamkoliv dojet. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme. Netradiční fotky jsou určitě super věc. Držím palce.
Hezký den, Martin Pokora