Zdravím, tak se taky přidám k těm inzerátům na fotografy. :-D Budeme se brát 22. února 2020 v Průhonickém zámku v Rytířském sále, pak chceme nějaké odlehčené fotky v parku a samozřejmě bude i jídlo a párty... Chtěli bychom nějaké odlehčené fotky, žádný stres, momentky... nad videem uvažujeme, ale bývá to moc drahé... Komu se chce mrznout (jen chvilku) :-D ale hlavně se bavit s námi v náš velký den? :-)
Wau to je příprava řádně dopředu :) Mrkněte na mé stránky, třeba Vás osloví :) spolupracuji se dvěma kameramany, natáčí pěkně a za rozumnou cenu :) S přáním hezkého večera Katka
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby svatebního fotografa. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma, je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Dobrý den,
fotit svatbu je pro fotografa velká zodpovědnost (proto ji fotíme ve dvou) a vybrat si svatebního fotografa je taktéž náročný úkol. Vybírejte proto srdcem :-)
Spolupracuji s kameramanem.
Více informací najdete na webových stránkách pod tímto příspěvkem.
Patrik a Radka
Dobrý den, ráda se teple obléknu a půjdu do toho s vámi! .)) Kameramana domluvit můžu, kdyby byl zájem :)) Více info naleznete na mých webovkách :)) Hezký den
@prdinka314 Dobrý den, Váš termín mám volný. Odkaz na mé svatební portfolio naleznete hned pod vloženou fotografií. Budu velmi rád za Vaši případnou návštěvu. :)
S pozdravem a přáním krásných dnů
Honza
@prdinka314
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den,
v tento den má můj partner narozeniny, takže chápu výběr zajímavého data. Na tento termín má zřejmě volno ještě úplně každý ;-)
Ráda bych vám nabídla také své služby.
Děkuji všem zůčastněným, ještě jsme se úplně nerozhodli a teďka to určitě řešit nebudem, spíš tak po novým roce. ;-) Všem přejeme hezké Vánoce a pořádný sníh! :-D
Dobrý den. Ještě se přidám ;-) také s nabídkou fotografování vašeho dne. V případě dotazů jsem vám plně k dispozici. Přeji krásné svátky a v roce 2019 ať vám vše vychází Edit
@prdinka314
Dobrý den,
i já bych ráda přidala nabídku na své služby :-) . Všechny informace, ceny a fotografie naleznete na mých internetových stránkách. Pokud budete mít jakékoli dotazy, tak mne neváhejte kontaktovat.
Přeji krásný zbytek večera.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
já bych rád přidal nabídku služeb . Všechny informace, ceny a fotografie naleznete na mých internetových stránkách. Pokud budete mít jakékoli dotazy, tak mne neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
Pavel Zahálka
Vážíme si všech nabídek, nebylo to uplně jednoduché vybrat toho nejlepšího fotografa pro nás, někteří opravdu zaujali jak fotkami, tak i charakterem. ;-) Bohužel nemůžeme vybrat všechny. :-D Takže už máme vítězného fotografa! Jupí! :-D Popřípadě bychom uvítali ještě nějaké nabídky pouze na videa, děkujeme. :-) Hezký den přejí prdinka a prdínek. :-N :-)
Zdravím,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mých webových stránkách.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
Dobrý den a gratuluju!
moc rád budu fotit Vaši svatbu.
Informace o mně a mojí práci najdete zde na mém profilu a především na webu.
Miluju celodenní focení, mám pak radost když můžu odevzdat kompletní příběh.
Zdravím a ješte jednou gratuluju.
Tomáš
Dobrý deň,
budem veľmi rád, keď vás budem mocť sprevádzať vaším svadobným dňom a dokumentovať vaše jedinečné chvíle. Moje fotografické práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Cena za celodenné fotenie je 8 tis., kratšie fotenie po dohode.
Prajem pekný deň.
Tomáš