Ahoj,
hledám fotografa na termín 4.6.2016. Svatba bude v katedrále Sv. Ducha na Velkém náměstí v Hradci Králové, následná hostina v Dříteči.
Za jakýkoli tip i ukázku práce budu velice ráda! :-)
Předem děkuji..
Pěkný den,
zkuste prosím mrknout na moji prezentaci. Stránky i ceník naleznete v odkazu zde pod čarou. Třeba vás osloví. V nabídce máme i výhodné balíčky fotograf+kameraman (2 lidé) a například také automat na focení lidí s rychlým tiskem Fotobot. Nejlepší zábavu pro vaše svatebčany.
Katedrály to můžu....
Krásný den Mikuláš Křepelka
Dobrý den,
jmenuji se Vojtěch Podstavek. Tento termín mám volný. Rád bych se ujmul focení Vaší svatby. Hradecká katedrála je nádherné místo. Hradec Králové a okolí dobře znám, je to můj kraj. Svatební obřady v kostele jsou nádherné. Budu rád, když se podíváte na moji tvorbu na mém profilu a webových prezentací. Pokud Vás má tvorba zaujme neváhejte mě kontaktovat. Rád Vám odpovím na všechny Vaše otázky.
S pozdravem a úctou Vojta :-)
@petkasp Dobrý den. Váš termín mám volný a mohu svatbu nafotit. Často fotím v hradeckých kostelech. Fotky najdete na webu pod příspěvkem. Pokud budete mít zájem, kontaktujte mě. Posílám zprávu. Hezký den přeji. Zdeněk Morávek
Dobrý den. Moc rád bych Vám nabídl své služby. Ukázky mé práce najdete v mém portfoliu a nebo na mých webových stránkách.
Dovolil jsem si zanechat Vám osobní zprávu.
S přáním hezkého dne
Marián Sopoliga
@petkasp
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic, ale rádi dojedeme po celé ČR. Děláme fotografie i video. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. Zde naleznete také několik "balíčků" včetně cen. Pokud nevyhovují, dejte nám vědět, jaký rozsah si představujete.
V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Samozřejmostí je smlouva, případně předsvatební schůzka i s focením a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den. V katedrále jsem fotila několikrát, je tam krásné světlo. I v Dříteči to znám, pokud máte hostinu na golfu... Volno zatím mám, takže kdyby se vám mé fotky líbily, ozvěte se :-) Ukázky z celých svateb najdete na mém webu. Petra
Dobrý den,
mohu nabídnout své služby svatebního fotografa. Pokud stále hledáte, podívejte se do sekce svatebního focení na mém webu. Jsou tam univerzální balíčky, které nabízím. Většinou komunikuji se svatebčany a podle jejich přání zjistím co přesně potřebují a služby "ušijeme" přímo na míru.
Pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den.
Rada nafotím Vasu svadbu, pokial sa Vám moja tvorba zapáči, urcite sa mi ozvite :-)
moja stranka: http://www.tessaphotography.com/blog/...
Dakujem a pekný dnik zelám
Terez