Fotograf - Horní Počernice (Praha) 30.9.2017?

Dobrý den, sháním fotografa na svatbu, termín 30.9.2017. Jednalo by se o focení obřadu, skupinové foto, přejezd na hostinu a začátek hostiny (rozbití talíře,..), cca 2-3 hodiny. Obřad se koná v Horních Počernicích na Chvalském zámku, hostina v Dolních Počernicích na Českém Statku (jedná se ještě o Prahu). Prosím o zaslání nabídky :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, koukněte na mou práci a pokud by to bylo ono, v termínu můžu :-). Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout volný termín a bude mi potěšením zdokumentovat Váš svatební den. S pozdravem Petra Jansová svatební fotografka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám ještě volný a cenivou nabídku máte v mailu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Termín mám zatím volný. Klidně mi napište, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Nabídku posílám do SZ. S pozdravem Iva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, měl bych zájem o nafocení vašeho dne :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem fotoreportér vašeho příběhu… ZACHYCUJI VÁŠ SVATEBNÍ DEN VE SNÍMCÍCH TAK JAK PROBÍHÁ. ZACHYTÍM TY NEJDŮLEŽITĚJŠÍ OKAMŽIKY A VAŠE EMOCE. JSEM REPORTÁŽNÍ SVATEBNÍ FOTOGRAF KTERÝ NEFOTÍ STYLIZOVANÉ SNÍMKY A NENUTÍM VÁS DO NEPŘIROZENÝCH PÓZ. POMOHU VÁM VE VAŠICH SKUPINOVÝCH SNÍMCÍCH A SPOLEČNÉ FOTOGRAFII JINAK SE BUDU KOLEM VÁS POHYBOVAT Z LEHKOSTÍ. ZACHYTÍM VÁŠ NEJDŮLEŽITĚJŠÍ DEN TAK ABYCH NEPŘERUŠIL ŽÁDNÝ Z DŮLEŽITÝCH MOMENTŮ.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?