Fotograf Frenštát 28.4.2022

Profilova fotka
Dobrý den, Sháním fotografa na svatbu ve Frenštátě pod Radhoštěm na den 28.4.2022 (čtvrtek). Děkuji za případné nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud Vás zaujme moje tvorba na webových stránkách, ráda si udělám výlet a nafotím Váš svatební den. 🙂 S pozdravem, Marcela
Odpovědět
Profilova fotka
Krásný den, nabízím svoje služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, gratuluji k vašemu rozhodnutí. Termín mám zatím volný a rád vám svatbu nafotím. Vše potřebné najdete na mých webových stránkách nebo na fb profilu Jakub Kruliš photography. Jestli hledáte pohodáře, se kterým se budete cítit příjemně, tak jsem ten pravý 🙂 Mějte se pěkně Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
@kithirini_hinnirivi Krásný večer. Mám tento termín volný ❤️
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já bych se ráda připojila s nabídkou svatebního focení 🙂 Ve Frenštátu už mám několik svateb odfocených a mám pár tipů na pěkná místa na focení 🙂 Vše potřebné naleznete na mých webových stránkách. Přeji příjemný start týdne 🙂 Kačka
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný. V případě, že se vám moje tvorba bude líbit, neváhejte a rezervujte si u mě váš termín. Budu se těšit. Michaela 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, váš termín mám volný a moc rád vám svatbu nafotím. Radim
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, i já nabízím své služby . Rád Vám svatbu nafotím . Podívejte se na mé fotografie na webu a popřípadě se ozvěte. S pozdravem Pavel Zahálka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?