Hezký den, jaký přesně termín? Třeba se trefíte a budu mít volno :) Přijet můžu z Hodonína.
Mrkněte ke mně na web a v případě zájmu se neváhejte ozvat.
Veronika Tvrdá
Dobrý den, v září mám ještě většinu termínů volných, tak pokud se Vám budou moje fotky líbit, rád přijedu a Vaši svatbu nafotím. K dispozici mám i fotobudku s profesionální tiskárnou a spoustu rekvizit. Více informací zasílám do zpráv.
Dobrý den,
váš termín mám stále volný, tak pokud se vám budou líbit fotky, napište a můžeme se domluvit na podrobnostech.
Více fotek ze svateb nebo i další informace naleznete na mém webu nebo na instagramu.
Případně mě neváhejte kontaktovat.
Budu se na vás těšit.
Patrik
@andee93 To mám zrovna narozeniny :) a tento termín současně jako volný vedený mám. Tak když se má tvorba bude zamlouvat, moc ráda se domluvím na termínu předsvatební schůzky ;)
VT
Zdravím,
dovoluju si nabídnout služby svatebního fotografa. Fotím po celé ČR. Pokud jedu někam dál, účtuju jen polovinu cesty, aby náklady za dopravu nebyly tak vysoký. V ceně svatebního focení je předsvatební párový focení a zapůjčení polaroidu. Fotky ze svatby dostanete do 14 od svatby (fleška + vytištěný fotky). Veškerý informace, fotky, reference atd. najdete na mých stránkách 🙂
Převyprávíme vaší lásky s něhou, humorem a elegancí. A za ty příběhy půjdeme třeba světa kraj. Nechte, aby naše fotografie mluvila za nás, prosím podívejte se na náš web.
Hezký den,
také se připojím s nabídkou svatebního focení 🙂 V září mám ještě volné tyto sobotní termíny: 11.9. a 25.9., pokud se Vám práce bude líbit, tak Vám den moc ráda zdokumentuji 🙂.
Přeji příjemný zbytek víkendu,
Katka
@andee93
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a nenápadně zachytím kouzelné okamžiky významného dne.
Mrkněte na mé webové stránky, fotografie a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat nebo vidět více fotografií.
Přeji pěkný den
svatební fotograf Martin Máslo - fotomaslo