Fotograf/fotografka na svatbu 25.8.2018 - Velké Pavlovice

Dobrý den, s přítelem sháníme fotografa/fotografku pro náš svatební den 25.8.2018. Focení by obsahovalo celý den včetně příprav, obřadu a hostiny. Začátek bude v obci Bavory, poté se všichni přesuneme do Velkých Pavlovic, zde by se konal obřad i následná hostina. Pokud by se našel někdo, kdo má zájem, prosím o zaslání nabídky včetně portfolia. Předem moc děkuji a přeji pěkný den. Denisa
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou moje fotografie líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Moji práci a další informace najdete na mých stránkách. Přeji příjemný výběr fotografa. S pozdravem Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, zaslal jsem soukromou zprávu. Hezký den, Jan Fiala
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Deniso, posílám malý vzorek pro představu o stylu focení a soukromou zprávu s nabídkou. Moc rád přijedu. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
@denisa_1987 Dobrý den, mohu být k dispozici. Více info prosím viz zprávy zde. Zdraví Jakub
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi přijedeme. Nabídku posíláme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj.. Fotky můžete vidět na mém vebu. A tam najdete i ceník. Přema
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám zprávu. Přeji hezký den. :) Michal Pleva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem přímo z místa a mám volno, mrkněte na web, pokud Vás práce zaujme, ozvěte se.. Pěkný den, Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, vetsinu informaci i fotky můžete vidět na mém webu a FB. Hezky den Ivan Bartos
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Ve vašem termínu mohu být k dispozici. Pěkný den, R.Puškáš.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Denčo, termín mám volný a pro jižní Moravu mám slabost :). Mrkněte na můj web a napište :).
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám ještě volný, nabídku máte ve zprávě.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín volný. Více info a cenovou nabídku si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek dne Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám také volný a rád Vám nabídnu své služby. S přáním krásného dne, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, poslal jsem Vám soukromou zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici, dovolím si vám zaslat i zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, najdete tam ukázky mé práce. Budu se těšit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. Vše potřebné naleznete na mých stránkách. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Deniso, mám volno ;-) mějte krásný den Radek
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@denisa_1987 Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Profilova fotka
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?