Ahoj všichni, hledám fotografa/fotografku co nebude stát majland a stoprocentně nám svatbu vyfotí. Díky za tipy a rady Prostějováci co vědí prosím poraďte
Dobrý den,
5.12. mám ještě volno, jsem sice z Ostravy, ale v tu dobu budu v lázních u Hranic n.M., takže to budu mít blíž. Na prosinec se vztahuje zimní sleva 20%, takže Vám pošlu slevněný ceník a podrobnější info do zprávy :-)
@huwik a je tak já četla i váš vzkaz a nějak jsem to četla asi špatně, díky za ukázku, ceny máte pěkné, ještě zkuste odhadnout jak byste mohla být časově v den D k dispozici abych to mohla zvážit. Díky moc!
@stephansbride V Plumlově fotíme každý rok a v prosinci máme volno, tak můžete mrknout k nám. Veškeré info máme na webu a reference na našem facebooku;)
Jindřich a Pavla Nejedlí
@stephansbride
Najeďte myší na TERMÍNY & CENÍK a rozbalí se Vám nabídka, pak dáte CENÍK 2015. Cenu za prosincovou svatbu bychom domluvili individuálně. Nejlépe je nás kontaktovat mailem nebo přes FB :)
Linda
Dobrý den, termín máme volný, cena pro vás by byla 5000 Kč za celý svatební den. Více info naleznete na webu, nebo přes email. Portfolio na webu nebo ukázky zde na profilu.
Pěkný den,
termín mám volný a do Prostějova to nemám úplně daleko :) klidně koukněte na web. Pokud budete mít zájem, tak stačí písnout.
Budu se těšit :)
Lukáš
O wow vy jste úžasní! Jsem nadšená, slibuje, že se na všechny kdo mi zde nabízíte služby podívám! Asi to nebudu mít jednoduché už jen přeletem je spousta z vás vážně dobrá, ale moc se na to vaše weby a ukázky prohlídnout těším!Předem vám všem moc moc díky za nabídky!
@petrov Petře všimla jsem si u vás na webu
webu, že jste z Uherského Hradiště, tam jsem se narodila a líbí se mi, že umíte vyfotit i ,, bytelnější,, ženu tak, že to vypadá vkusně, ukážu vaši práci mému snoubenci. Určitě patříte do našeho užšího výběru
Tak vám nevím, fakt schopní fotografové z Prahy a Čech nebo že Slovenska mají lepší ceny jak ti co jsou z okolí dokonce i cestovnym vycházejí líp. Ráda bych někoho kdo to nemá daleko jelikož prosinec je nevyzpytatelný skrz počasí a D1 je taková bolavá ,, dálnice,, ale nevím nevím.
@trebaradim Dobrý den Radime na vašem webu stojí že ceník svateb teprve připravujete a zašlete jej na požádání, buďte prosím tak hodný a zašlete mi ho. Nejlíp také napište odkud jste a pokud nejste z olomouckého kraje napište jak je to u vás s cestovným. Dekuji
Dobrý den, navštivte náš web a pokud se vám naše práce bude líbit, tak budeme rádi když se ozvete. Nabízíme služby jak foto tak natáčení celého svatebního dne.. Psal jsem vám zpravu.Krefivideo