Ahoj,
nevíte o nějakém fotografovi (nebo jestli se najde někdo mezi vámi tady na beremku), který by se s focením vlezl do 5 000 - 6 000,-?
Máme menší rozpočet, bude nás kolem 30 lidí, ale chtěli bychom pěkné fotky. Co jsem pozorovala, cena se pohybuje nad 10 000,- a to už je celkem dost.
Nebo hold budeme muset změnit priority :-D
Díky :-)
Pokud nechces focení od ranních příprav po večerní party a stačí ti třeba chvilku před obřadem, obřad, skupinove foceni a třeba krájení dortu, tak se s cenou vlezes. My jsme byli spokojeni s Photo Nejedli, ale fotili celý den, 8 hodin.
Dobrý den, zasílám vám do vaší interní pošty náš ceník. Podívejte se naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den :)
záleží, na jak dlouho fotografa chcete, zda-li chcete tištěné fotografie, DVD, nebo se "spokojíte" s elektronickou formou...Ty ceny se dají hodně stavět na míru :) V soukromé zprávě Vám zašlu svůj ceník :)
Přeji krásný den
Adéla Boháčková
Hezký den přeji,
Takový rozpočet není moc velký, ale chápu že někde prostě musíte snížit náklady. Záleží tedy co chcete od svatebního fotografa - jestli kvalitu, kvantitu nebo nízkou cenu. Vše je jen na domluvě. Pokud by se Vám mé fotky líbily, stačí se ozvat. Na webu najdete jak mé ukázky, tak i ceny, které se dají dle požadavku poupravit.
Přeji hezký den, Alexander
Zdravím,
jsem mírně nad limitem, ale ne nijak dramaticky :) takže jestli by se vám moje práce líbila, dejte mi vědět - stačí mrknout ke mě na profil, kde najdete fotky a odkaz na web i na fotoblog ;)
Budu se těšit!
Petr
@malamicka
Dobrý večer,
jsme z Litoměřic a děláme fotografie i video. Rádi dojedeme. Zkuste si prohlédnout naši práci na webu nebo FB profilu. V případě jakýchkoli dotazů se neváhejte ptát. Nabízíme samozřejmě smlouvu, předsvatební schůzku (i s focením) a třeba i fotokoutek s okamžitým tiskem fotografií na Vaší oslavě. Vše je na domluvě.
Za tým Zachyť To.cz - Foto & Video
Radek
Dobrý den, nabízím své služby. Podívejte se také na můj web, kde najdete další informace a v případě zájmu mne neváhejte kontaktovat. V případě jiného než celodenního fotografování se do cenového limitu vejdu.
OAK