@speny Dobrý den, zkuste fotografa Ryszard Perzynski (visual-studio.cz), je přímo z Rožnova, třeba by Vás jeho tvorba zaujala. Pěkný zbytek dne. Martin Lysek
Na Rožnov mám dobré vzpomínky :-) A ráda bych si zas nějaké přidala :-) Budu ráda, pokud se podíváte na moji práci na webu a případně se ozvete...krásný den...
Dobrý den, máme volno, budeme se těšit, že se nám ozvete. Svatba v Rožnově pod Radhoštěm nám rozhodně není neznámou :-) a s oblastí i kolem Rožnova máme bohaté zkušenosti.
Dobrý den,
Rožnov známe velmi dobře a rádi Vaši svatbu nafotíme.
Pracujeme ve dvou fotografech a pokud se Vám bude naše tvorba líbit, tak se s Vámi rádi sejdeme na nezávazné schůzce, kde můžeme probrat Váš den.
S pozdravem
Martin Hnátek | MarLin Photography
Dobrý den,
máme volno a Rožnov máme rádi :) není pro nás problém za Vámi přijet. Více z našich fotek najdete na facebooku. Pokud by se Vám naše práce líbila, ozvěte se!
Filip a Linda
Pěkný den,
škoda, že je Rožnov tak daleko, mám na něj krásné vzpomínky z dob studií na Slezské univerzitě. Třeba se Vám styl bude líbit natolik, že vzdálenost nebude problém...
Většinou na tak vzdálené poptávky nereaguji, ale Rožnov a Bečva, to jsou srdcovky...
Mějte se pěkně Mikuláš Křepelka
Dobrý den, v dubnu mám zatím obsazen jen jeden termín, tak pokud vás má práce zaujme, budu rád, pokud se uvidíme na vaší svatbě.
S pozdravem M.Krusberský
Dobrý den Speny, můžete se podívat i na moje stránky, kde naleznete jak mé portfolio, kalendář obsazenosti, tak i ceník. Klidně mi napište nezávazný mail a já Vám zašlu odkaz na galerie z celodenních svateb ;)
Hezký den, Vašek
Dobrý den, i já bych Vám ráda nabídla své služby. Pokud se Vám tedy má práce bude zamlouvat, neváhejte mne kontaktovat. Děkuji a krásný den přeji Zuzka
Dobrý den, gratuluji k nadcházející svatbě. Specializujeme se na focení svateb a rádi bychom Vám naše služby svatebního fotografa nabídly. Neváhejte nás kontaktovat.
Příjemný den Mašková Šárka.
Dobry den, V prvni rade Vam gratulujeme k rozhodnuti snatku! Muzeme Vam nabidnout nezapomenutelne okamziky, ktere budou s Vama navzdy!
Zdravi Daniel a Eva Venter 8-)
Dobrý den :-) jsme kreativní tým fotografů, kteří dokážou Váš svatební den zachytit ve všech pestrobarevných formách nejen obrazových, ale také emočních.
Díky individuálnímu přístupu a zkušenostem jsou pro nás Vaše přání a představy prioritou. Vaše spokojenost je našim srdečním úspěchem.
V momentech, kdy naši kolegové litují toho, že se nemohou „ rozpůlit „ nám neuteče jediná vzpomínka na neskutečné autentické záběry.
Jelikož se říká " Láska hory přenáší " tak i my za Vámi rádi dojedeme na nezávaznou informační schůzku :-)
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete. Jsem sice z Brna, ale na cestě bychom se nějak určitě domluvili.
Přeji hezký zbytek dne
Radim Hájek
@speny Dobrý den, duben mám skoro celý volný, více fotek najdete na mém profilu, pokud by Vás moje práce zaujala, rád se Vašeho svatebního dne ujmu. Mějte se hezky :).
Dobrý den, pokud by Vás zaujala má tvorba rád se s Vámi domluvím. Ukázky mé práce jsou vidět na mém webu, facebooku či na tomto portále. Pěkný den. Honza Andrašší
@alesvitalik@jensik@tedrezka Poprosím Vás vo fóre zverejňovať maximálne 3 fotografie na ukážku, aby diskusie boli prehľadnejšie. Prípadne môžete z Vašich fotografií urobiť koláž a zverejniť len jeden obrázok :) Nevesty tiež môžete odkázať na svoj profil Profesionála, ktorý je Vašou hlavnou prezentačnou platformou a z Vašej tvorby tam nájdu oveľa viac :)
Ďakujeme za pochopenie a prajeme krásny deň :)
4nets team