Hezký den, Chlumec nad Cidlinou od nás není nijak zvlášť daleko a rádi tak Vaši svatbu dorazíme nafotit. Pracujeme vždy ve dvou, na přání vozíme fotokoutek a upravené fotografie dodáváme do jednoho týdne. :-) Do interní zprávy zasílám konkrétní cenovou nabídku a v každém případě přeji přímo pohádkovou svatbu! :-)
Dobrý večer,
my sice z okolí Chlumce nejsme, ale do Čech jezdíme fotit a nedělá nám to problém. Termín máme zatím volný. Pokud by se Vám líbil náš styl práce, ozvěte se ;) více fotek najdete na našem facebooku.
Filip a Linda
Také nabízím své fotografické služby, více fotek mám na facebooku a na webu. V případě zájmu, budu rád, když se ozvete. Jsem sice z Brna, ale na cestě bychom se určitě nějak domluvili.
Přeji hezký zbytek dne
Radim Hájek
Dobrý den,
i já mám tento termín volný a moc rád bych Vám nabídl mé služby. Moji tvorbu a ceník naleznete na mých webových stránkách, v případě jakýchkoliv dotazů či zájmu mě kontaktujte.
Miroslav Vodička
Dobrý den,
dovolím si nabídnout i své služby. Pro objednání svatby na příští rok nabízím slevu 10%. Pokud se Vám bude má práce líbit, tak se určitě domluvíme.
Hezký den, Martin Pokora