Fotograf Čeladná - 5.5.2018

Dobrý den, změnili jsme termín svatby a hledáme fotografa, který má dne 5.5.2018 ještě volný termín :) Svatba bude u Holubů v Čeladné. Děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Když se Vám budou mé fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám plně k dispozici. Ohledně ceny píšu zprávu. Moji práci a další informace najdete na stránkách (dole pod příspěvkem). Přeji krásný den. S pozdravem Lukáš.
Odpovědět
Profilova fotka
@kulisiska87 Čeladná, fakt rád dorazím...Svatba na horách mě vždycky přitáhne, tak budu věřit, že Vás zaujme moje práce. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
@kulisiska87 :-) sem to tak rychle odklepl, že sem zapomněl přidat fotky :-) :-)...tak tady. Standa Matouš
Odpovědět
Dobrý deen :) Napište! :) Moc ráda přijedu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Váš termín mám volný, jsem Vám tedy k dispozici. Svatby fotím po celé ČR a v celodenním balíčku je doprava po celé ČR zdarma. Mou tvorbu i nabídku s cenami najdete na mých stránkách. Zaujme-li Vás má práce, rád se s Vámi sejdu a můžeme vše probrat osobně. Přeji příjemné vybírání! Robert Zauer
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do zprávy. Přeji hezký den. :) Michal Pleva
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem k dispozici, ráda přijedu.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám soukromou zprávu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby Vás zaujala moje práce, mám Váš svatební termín ještě volný ;) Více info si Vám dovolím zaslat do sz. Přeji hezký zbytek dne Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velice ráda nafotografuji Váš svatební den. Není problém se na čemkoliv domluvit. Pro více informací navštivte můj profil nebo web :) Budu ráda, když se ozvete. Krásný den, Skupieňová Kateřina
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám volný. Hezký den Robin.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku. Budu se těšit na odpověď. Přeji prima víkend. David
Odpovědět
Článek se načítá
Dobrý den, termín mám volný a bližší informace posílám do zpráv.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám volný a rád Vaši svatbu nafotím. U Holubů to znám, již jsem tam několikrát fotil, mohu Vám ukázat kompletní odevzdané svatby. Informace o cenách a ukázky práce naleznete na mých stránkách. S pozdravem
Odpovědět
Profilova fotka
zdravím, termín mám volný :-) ceník i fotky najdete na mém webu Přema
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, budem veľmi rád, keď si ma vyberiete za fotografa vášho svadobného dňa. Na beremese začínam, preto mám uvádzaciu cenu iba 5000 Kč za celodenné fotenie. Moje práce a ďalšie informácie nájdete na mojom profile. Prajem pekný deň. tomas
Odpovědět
Profilova fotka
@kulisiska87 Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?