Pěkný den,
jsem přímo z Brna a termín mám zatím volný. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávu, prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě.
Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. :)
Lukáš
Dobrý den,
moc ráda zaznamenám Vaši svatbu od ranních příprav po noční veselí. Na mých webových stránkách najdete všechny informace mé nabídky a hlavně portfolio. Doufám, že se budou fotky líbit! Jsem přímo z Brna.
S pozdravem Vaše fotografka
Kateřina Šejvlová
@terezia10
Dobrý den Terko, Váš termín mám prozatím volný a v Brně fotím docela často. Budu rád, pokud byste si našla čas a podívala se na mé fotografie. Přeji příjemné svatební přípravy. S pozdravem, Ján Senčák
Dobrý den, váš termín máme také zatím volný. Podívejte se na naše stránky a v případě zájmu nás kontaktujte. Více info zasíláme do zpráv.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
jsem svatební fotograf přímo z Brna :) Termín mám volný a rád Vám jej nabídnu. Přikládám pár fotografií pro představu o mé tvorbě.
S přáním pěkného dne,
Radim Spáčil
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman