Dobrý den,
nedopadl mi domluvený fotograf, tedy hledám nového na focení naší svatby 8.9.2018 u Brna. Žádné přejíždění, focení především obřadu a společných nás dvou v přírodě. Ideálně k tomu i přípravy a skupinové foto, záleží na domluvě a ceně. Fotograf z okolí výhoda.
Budu ráda za Vaše nabídky.
Děkuji mnohokrát
Hanka
Krásný den Hanko,
prosím podívejte na mé portfolio. Když Vás zaujmu rád se s Vámi setkám a pomůžu s realizací vaší představy :) P.S. Přírodní svatby jsou mé nejoblíbenější. Stačí mi napsat soukromou zprávu a já se vám ozvu.
S pozdravem Martin z Brna
Dobrý den, tento termín mám ještě volný. Velmi rád za Vámi přijedu a nafotím Váš výjimečný den. Více ukázek mé práce najdete na mém profilu a webových stránkách.
Dobrý den Hani, ráda Vám nabídnu i své fotografické služby. Pokud by se Vám má práce líbila, neváhejte mě kontaktovat. Pěkný den, Michaela Kejdušová :)
Dobrý den, Hanko, z okolí nejsme, aly rády přijedeme. Více informací na webových stránkách ( ceník + svatební balíčky+ kontakt na mne). Hezký den, Lenka+ Mia
Dobrý den,
nabízím mé fotografické služby. Jsem fotograf z Brna. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ.
S pozdravem
Filip Fojtík