Ahoj všem,
bohužel jsme kvůli špatné komunikaci na poslední chvíli přišli o fotografa... jsem z toho špatná :-( nemáte nějaký tip?? Důležitá je pro nás kvalita, ne cena..
Dobrý večer!
Váš termín mám zatím ještě volný. Svatby fotím po celé ČR a rád se za Vámi do Brna vypravím. Na mých stránkách najdete mou tvorbu i nabídku s cenami. Přeji příjemné vybírání!
Robert Zauer
@nika5555
Dobrý večer,
termín mám volný a do Brna kousek - fotím tam pravidelně. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu), ozvěte se! ;)
Filip
@nika5555 Dobrý večer, nemusíte být nešťastná. Pevně věřím, že toho pravého fotografa naleznete.
Napsalo zde jich již více než dost.
Přesto si dovolím přiložit doporučení na manželskou dvojici Martina & Lindu @marlinphoto
Už jsem to tady jednou v minulosti zmiňoval. Perfektně se doplňují. Tím že fotí ve dvou, dokáží zachytit okamžik z různých úhlů, což považuji za výhodu spolu s rozdílnými pohledy na svět. Což v té fotografii zcela jistě vyzní. Třeba by Vás jejich práce oslovila.
Hezký večer. S pozdravem Martin Lysek :-)
Dobrý den, váš termín máme také ještě volný. Jsme z Brna a rádi budeme součástí vašeho svatebního dne :-)
Do vaší interní pošty vám zasílám cenovou nabídku.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi