Dobry den, hledame fotografa na celodenni foceni na svatbu 26.9.2015 v Brne. Nase predstava je hlavne zachyceni emoci jak nasich, tak i nasich hostu. Jedna se o vetsi svatbu (75 lidi). Chteli bychom jiz zachytit ranni pripravy, obrad a taky i zacatek zabavy (tim padem minimalne 12 hodin foceni).
V Brne jeste o foceni predstavu nemame, jedinym jasnym je mit fotky i s vyhledem na Spilberk a panorama Brna ;)
Dekujeme za nabidky a budeme se tesit na spolupraci
Dobrý den, Váš termín mám v tuto chvíli zatím volný. Velmi ráda zachytím Váš jedinečný den. Moc ráda zachycuji emoce a momenty, fotím lidi takoví, jací opravdu jsou. Podívejte se na můj web, najdete tam více informací o mně i mé tvorbě. Pro ceník mne neváhejte kontaktovat do zpráv či na e-mail, velmi ráda Vám jej zašlu. Přeji hezký den, fotografka Nikola
Dobrý den,
tento termín mám volný a byť nejsem z regionu, rád případně dorazím.
Pro více informací se nezdráhejte zavolat či napsat.
Rád Vám pošlu další ukázky své práce, resp. proberu možnosti a ceny..
Pěkný den a klidné přípravy!
Jan Berghauer
Dobrý den,
termín máme ještě volný a jsme přímo z Brna. Dovolím si vám napsat i soukromou zprávičku. Prozatím se klidně podívejte na náš web. Najdete na něm ukázky ze svatebního fotografování, ceníky a podrobný popis jednotlivých svatebních fotobalíčků.
Budeme se těšit
Lukáš Machaníček
LUMA PHOTO
Dobrý den, váš termín máme také zatím volný a rádi vám nabídneme naše služby. Jsme z Brna, ceník zasíláme do vaší interní pošty.
Přejeme pěkný den, Mirka a Petr čočkovi
Dobrý den,
Váš termín máme prozatím volný. V Brně fotíme poměrně často (jsme z Kroměříže). Více informací o nás, svatební balíčky a jejich ceny, naši aktuální fototvorbu najdete na našem facebooku. Web právě aktualizujeme. Pokud by Vás naše práce zaujala, ozvěte se ;)
Filip a Linda
Pěkný den,
dovolím si také nabídnout své služby. Termín mám zatím volný. Pokud by Vás a nastávajícího zaujal styl mé práce, ukázky najdete na stránkách pod čarou, moc rád si s vámi naplánuji nezávaznou předsvatební schůzku. Na ní vše probereme, seznámíme se a nafotíme v rámci balíčku několik předsvatebních fotografií.
Na vaší svatbu jsem schopen dodat profesionální fotobudku s rychlým tiskem (16s), máme i výhodné balíčky foto+video (2 lidé).
Díky za váš čas, třeba se setkáme na schůzce Mikuláš Křepelka
@jensik Dobrý deň, chcem Vás poprosiť do budúcna, aby ste do fóra pridávali max. 3 fotografie. Chceme, aby diskusie boli čo najviac prehľadné, aby každý hneď našiel to, čo potrebuje. A budeme, samozrejme, radi ak sa na tom budete podieľať spolu s nami :)
s pozdravom
4nets team
Dobrý den, dovolím si nabídnout své služby. Rád Vám svatbu nafotím. Veškeré informace v mém profilu a zejména na webu.
spamovat diskuzi obrázky nehodlám:-)
Těším se na spolupráci
Tomáš Wolf
Písala som Vám pred časom správu s ponukou. Vidím ju ako neotvorenú. Tak ak ešte fotografa náhou nemáte, skúste pozrieť, či sa vám moje fotky páčia. Prajem pekný deň.
A ode mne zprávu nemáte, protože jak vidno těch fotografů už bylo tak akorát dost :D Přeji hlavně ať se Vám nejen ve svatební den vše daří a máte krásné vzpomínky.
Lukáš
Dobry den Váš terminek mam zatim volny :)
Pokud Vás má prace zaujala -napište, jsem Vám k dispozici - neni pro mne problem kamkoliv dojet.
Osobni schuzka v místě obřadu a smlouva samozřejmostí. ;-)
Preji klidné a pohodové připravy
S přátelským pozdravem Blahová