Dobrý den.
Koukněte, prosím, na mých stránkách (viz. odkaz níže) na videoukázku, jak vypadá výsledné tištěné album.
Pečlivě si jej, prosím, prohlédněte. Víc není třeba dodávat. V tom albu je vše a pokud Vás "chytne", pak jsem Váš.
Ale pozor! Svatbu fotografuji trochu jinak, než je dnes běžné.
Mějte hezký den.
Tomáš
p.s. 2.9. mám narozeniny :-)))))
Pěkný večer,
termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. :)
Lukáš
Dobrý den Terezo, Váš termín mám volný. Budu velmi rád, pokud si prohlédnete mou tvorbu na mém svatebním webu - odkaz je hned pod vloženou fotkou. Případně se stačí jen ozvat přes kontaktní formulář (též na webu). :)
S pozdravem a přáním pohodových blížících se svátků
Honza
Dobrý den, rozhodně doporučujeme služby fotografa Jana Andraššího! ;) Nádherné fotky, skvělý a profesionální přístup, milý člověk!
http://www.andrassi.cz/
.
Dobrý den,
termín mám zatím volný a rád nafotím Vaší svatbu. Přikládám pár fotografií jako ukázku mé práce. Další informace najdete na mých stránkách.
S přáním pěkného dne,
Radim Spáčil
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman