Fotograf Brno 2.9.2017

Dobrý večer, sháním šikovného fotografa/ku na náš svatební den 2.9.2017, budu moc ráda za jakákoliv doporučení:).. Děkuji! Tereza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízím volný termín. Pokud Vás práce zaujme, ozvěte se.. Soňa Goldová
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, kdyby se Vám líbila moje práce, mám Váš termín zatím volný ;) Více info si Vám dovolím zaslat do sz. S pozdravem Vráťa Jenšík
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Koukněte, prosím, na mých stránkách (viz. odkaz níže) na videoukázku, jak vypadá výsledné tištěné album. Pečlivě si jej, prosím, prohlédněte. Víc není třeba dodávat. V tom albu je vše a pokud Vás "chytne", pak jsem Váš. Ale pozor! Svatbu fotografuji trochu jinak, než je dnes běžné. Mějte hezký den. Tomáš p.s. 2.9. mám narozeniny :-)))))
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termin máme zatím volný. Do Brna jezdíme rádi. Nabidku posíláme do SZ S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Jojojoo, rád přijedu 8-) mrkněte na fotky, když se budou líbit, rád přijdu (pěšky, jsem z Brna :D). mějte se skvěle
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný večer, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Dovolím si vám zaslat i soukromou zprávičku. Prozatím klidně koukněte na web nebo FB, který mám uvedený na kartě. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí písnout. :) Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Terezo, Váš termín mám volný. Budu velmi rád, pokud si prohlédnete mou tvorbu na mém svatebním webu - odkaz je hned pod vloženou fotkou. Případně se stačí jen ozvat přes kontaktní formulář (též na webu). :) S pozdravem a přáním pohodových blížících se svátků Honza
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud ještě nemáte vybráno, mám volný termín Markéta
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rozhodně doporučujeme služby fotografa Jana Andraššího! ;) Nádherné fotky, skvělý a profesionální přístup, milý člověk! http://www.andrassi.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
. Dobrý den, termín mám zatím volný a rád nafotím Vaší svatbu. Přikládám pár fotografií jako ukázku mé práce. Další informace najdete na mých stránkách. S přáním pěkného dne, Radim Spáčil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do SZ. Přeju hezký den. Michal Pleva
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobry den, termin mam zatim volny a rad Vam jej nabidnu.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?