Fotograf Brno 16.9.2017

Dobrý den, hledám fotografa na 16.9.2017 z Brna a okolí, předem moc děkuji za nabídky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, Když se Vám budou fotky líbit a cena zaujme, jsem Vám k dispozici. Moji práci a další informace najdete na webových stránkách. S pozdravem Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, také můeme foti ve dvou. Radi přijedeme. Nabídku poslámme do SZ. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, termin mam zatim jeste volny a rad Vam jej nabidnu. S pozdravem a pranim pekneho dne
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, máte nabídku ve zprávě. Jiří Šmalec
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poslal jsem Vám nabídku do zprávy. Přeji hezký den. :) Michal Pleva
Odpovědět
Profilova fotka
@smirenomudrija Zdravím, tento termín mám ještě volný a jsem přímo z Brna. Veškeré informace naleznete na mých www, další ráda zodpovím. Přeji hezký den Lucie
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vaši svatbu nafotíme. Nabídku posílám do SZ
Odpovědět
Profilova fotka
@smirenomudrija Dobrý den, v případě, že ještě hledáte fotografa, dovolil bych si Vám nabídnout své služby. Váš termín mám volný a budu rád, pokud byste si našla čas a navštívila můj zdejší profil, kde kromě ukázek mé práce najdete i další potřebné informace. S pozdravem, Ján Senčák
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám zatím volný...
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, tento termín mám ještě volný. Pokud se vám bude líbit má tvorba, dejte vědět a domluvíme se na ceně a případné osobní schůzce :-) PS: Jsem sice z Prahy, ale nemám problém dojet i třeba na předsvatební schůzku ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Dobrý den. Pokud budete mít zájem, tak napište - rádi vám svatbu nafotíme + video také umíme. Hezký den M+K
Odpovědět
Profilova fotka
@smirenomudrija Dobrý den, moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat. Přeji pěkný den Martin Máslo
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?