Dobrý den, sháním dobrého fotografa na 15.6.2019 cca 6 hodin focení naší svatby. Líbí se nám takový den ,,lesní styl,, nebo jak to màm popsat :)) Prosím o nějaké tipy. Děkujii
Dobrý den,
když budete mít zájem, rád Vám pomůžu s nafocením Vašeho dne. Přírodní svatby jsou mi velmi blízké.
Stačí se mi ozvat :) Zdraví Martin z Brna
@praseletkova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo
Dobrý den, ráda nabídnu i své fotografické služby. Pokud by se Vám má práce líbila, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na setkání. S pozdravem, Michaela Kejdušová. :-)
Dobrý den, tento termín mám zatím ještě volný a rád bych vám nabídl naše služby. Posílám pár fotografií na ukázku a pokud se vám bude naše tvorba líbit napište mi zprávu.
Dobrý den, jsem z Vyškova a velmi rád za Vámi přijedu a nafotím Váš výjimečný den. Přikládám pár fotek pro ukázku, prohlédněte si moje potrfolio na webu a pokud Vás moje práce zaujme, neváhejte mě kontaktovat na email.
@praseletkova
Dobrý den,
moc rádi bychom Vás osobně poznali a nafotili Váš jedinečný den.
Podívejte se na naše stránky (v odkaze pod textem) a pokud se Vám zalíbí naše fotky, na kterých dokumentujeme emoce, radost a neopakovatelné okamžiky, neváhejte a napište nám.
Budeme se na Vás moc těšit.
Nádherný den a příjemné chvíle při plánování Vám přejí
Rosťa a Jana Mokrošovi – sehraný tým, který se s Vámi rád seznámí
Dobrý den,
nabízím mé fotografické služby. Jsem fotograf z Brna. Rád zdokumentuji Váš svatební den. Více informací pošlu do SZ.
S pozdravem
Filip Fojtík
Dobrý den,
termín Vaší satby máme volný a rádi Vám svatbu nafotíme. Jsme
Pokud se vám naše práce líbí kontaktujte nás prosím na emailu nebo FB stránkách.
Veronika a Martin
Zdravím, dovoluji si nabídnout služby. Svatby fotíme dva - já a manžel, nic nám tedy neunikne. Fotíme v rámci celé ČR. Brno není problém, bydlíme tu. Ke svatebnímu focení nabízím párové focení zdarma (slouží zároveň i jako předsvatební schůzka), je u nás také možnost zapůjčení polaroidu zdarma a fotky dostanete již do 14 dnů od svatby. Veškeré informace, fotky, atd. najdete na mých stránkách :)
@praseletkova
Dobrý den,
moc rád přijedu vyfotografovat Vaši svatbu a zachytím kouzelné okamžiky významného dne. Mrkněte na mé webové stránky a služby, které nabízím. Klidně mi napište nebo zavolejte, když se budete chtít na cokoliv zeptat.
Přeji pěkný den
Martin Máslo