Dobrý večer,
přeposlal jsem Vám svoji nabídku do zpráv.
V každém případě se snažím udělat vše, aby zákazník byl s průběhem a s výsledkem maximálně spokojen.
V případě zájmu naleznete moji práci na profilu BrandaArt a na mých stránkách.
Přeji Vám hezký večer.
S pozdravem
Roman Branda
Dobrý den, termín mám volný stejně jako kameraman se kterým spolupracuji, Lanškroun nedaleko a pokud se Vám bude naše práce líbit, rádi Vaši svatbu natočíme a nafotíme. Více informací posílám do zpráv.
Dobrý den, ráda bych se připojila s nabídkou. Informace a portfolio prací najdete na mých webových stránkách :) Spolupracuji i se dvěma šikovnými kameramany. Hezký den, Katka
Dobrý den,
velice ráda Vaši svatbu nafotografuji. Není problém se na čemkoliv domluvit. Více informací a fotek naleznete na mém webu. Napsala jsem Vám i soukromou zprávu. Budu ráda, když se ozvete :)
Krásný den,
Katka Skupieňová
@lucievancova
Dobrý den,
ráda bych Vám nabídla své služby. V tomto termínu mám zatím volno. Více informací, fotografie a ceny naleznete na mém webu. Pokud budete mít jakékoliv otázky, tak mne neváhejte kontaktovat.
Přeji hezký den.
S pozdravem,
Nikola Jiráčková
Krásný den,
gratulujeme k zasnoubení a přejeme vám ať máte svatbu přesně podle vašich představ. My svatby fotíme ve dvou a jezdíme zdarma po celé ČR. Dostanete od nás krásné dřevěné balení s tištěnými fotkami, dřevěný USB disk se všemi upravenými fotkami a videoslideshow z nejlepších fotek. Máme rádi přírodu a tak v ní také nejčastěji fotíme, určitě se ale podívejte na náš web, kde najdete naši nejnovější práci.
Rádi vás poznáme na osobní schůzce a moc se těšíme vaši odpověď.
Monika & Tomáš
Přeji pěkný den,
velice ráda Vaši svatbu nafotím, v tomto termínu mám volno. Pokud by jste měli zájem, mrkněte na moje webové stránky pro více informací. Není problém se na čemkoliv domluvit.
Simona