Dobrý den,
dovolím si nabídnout svoje služby, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat.
S pozdravem,
Miroslav Jungwirth
Dobrý večer,
termín mám ještě volný a šikovného kameramana po ruce. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu - kde jsou i cenové balíčky a další info k focení), ozvěte se pro přesnější cenovou kalkulaci.
Filip M.
@katzenka85 Přeji prima večer, termín Vaší svatby máme volný, bydlíme u Prahy a rádi tak nabídneme fotografování i natáčení. Jsme parta mladých lidí se vzděláním a zálibou v audiovizuální tvorbě a jmenujeme se Renard Production. :-)
Nabízíme celodenní natáčení a focení od ranních příprav až po závěrečnou afterparty, dodáváme přes 300 upravených fotek, zhruba 25minutové video, 3minutový klip a sestřižený obřad. A doufám, že s námi není úplně nuda. Víc informací a cenu posílám do mailu a pokud bychom se vám líbili, můžeme kdykoli sednout na kafe. :-) - Pavlína
Dobrý den, rádi bychom vaši svatbu nafotili a termín máme zatím volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-)
Dopravu máte zdarma po ČR, stejně jako předsvatební focení.
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu.
Jan Zeman