Fotograf a video na 21.7.2017 Yard Resort

Profilova fotka
Zdravim vsechny;) holky mate doporuceni na fajn fotografa/fotografku v Praze a okoli? Pripadne i na video? Diky moc;)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, dovolím si nabídnout svoje služby, rád nafotím Váš svatební den. Pokud Vás zaujme moje portfolio, neváhejte mě kontaktovat. S pozdravem, Miroslav Jungwirth
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, termín mám ještě volný a šikovného kameramana po ruce. Pokud by Vás moje práce zaujala (více najdete na našem FB a webu - kde jsou i cenové balíčky a další info k focení), ozvěte se pro přesnější cenovou kalkulaci. Filip M.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @katzenka85, rád vám budu k dispozici jako fotograf. Hezký den, Pavel
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín volný. Můžeme nabídnout foto i video. Více info na webu. S pozdravem Iva a Luboš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, přikládám foto pro představu o stylu focení a bližší informaci do soukromé zprávy. Standa Matouš
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, jsem Vám k dispozici :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, termín mám ještě volný a můžu být k dispozici. Pokud by vás má práce zaujala, tak stačí napsat. Lukáš
Odpovědět
Profilova fotka
@katzenka85 Přeji prima večer, termín Vaší svatby máme volný, bydlíme u Prahy a rádi tak nabídneme fotografování i natáčení. Jsme parta mladých lidí se vzděláním a zálibou v audiovizuální tvorbě a jmenujeme se Renard Production. :-) Nabízíme celodenní natáčení a focení od ranních příprav až po závěrečnou afterparty, dodáváme přes 300 upravených fotek, zhruba 25minutové video, 3minutový klip a sestřižený obřad. A doufám, že s námi není úplně nuda. Víc informací a cenu posílám do mailu a pokud bychom se vám líbili, můžeme kdykoli sednout na kafe. :-) - Pavlína
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi bychom vaši svatbu nafotili a termín máme zatím volný. Vždy se snažíme svatbu mít jako celý příběh, který přesně vystihuje novomanžele. Budeme moc rádi když se ozvete. :-) Dopravu máte zdarma po ČR, stejně jako předsvatební focení.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, spolupracujeme s několika výbornými fotografy. Pokud byste měla zájem, neváhejte nás oslovit. Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, poptávaný termín jsem jako fotograf k dispozici. Bližší informace naleznete na mém profilu a webových stránkách. V případě zájmu se s Vámi rád sejdu a vše potřebné proberu. Jan Zeman
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny, mockrát děkuji za zaslané nabídky, bylo opravdu těžké si vybrat, ale již máme vybráno. ještě jednou děkuji Katka
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?